Γιώργος Κατσαούνης: H πρώτη του ανάρτηση μετά την αποβολή του από το Survivor

10 Μαΐου 2022 10:05

Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα εκτός Survivor ύστερα από την αποβολή του με απόφαση του Τούρκου παραγωγού για την βίαιη συμπεριφορά του.

Ο Γιώργος Κατσαούνης υπήρξε ένα από τα φαβορί για το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης όμως η επιθετική συμπεριφορά του αρκετές φορές είχε προβληματίσει την παραγωγή με αποκορύφωμα την κίνηση του να χτυπήσει τον Τάκη Καραγκούνια.

Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με την παραγωγή να αποφασίζει να αποβάλει δια παντός τον παίκτη από το survivor και ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει την πρώτη αποβολή παίκτη στην ιστορία του ελληνικού survivor.

Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλοντας να ευχαριστήσει αλλά και να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο που τον στήριξε όλες αυτές τις εβδομάδες

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΌΣ».

Όπως είναι αναμενόμενο κάτω από την ανάρτηση του υπάρχουν αρκετά σχόλια υποστήριξης αλλά και επικρίσεων εναντίον της παραγωγής

Ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού είχε ανακοινώσει την οριστική αποβολή του παίκτη για την βίαιη συμπεριφορά του παραβιάζοντας έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού άλλα και έναν από τους πιο ισχυρούς όρους του συμβολαίου του

«Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί».