Γιώργος Κιμούλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού

Συντάκτης: Newsroom

21 Σεπτεμβρίου 2022 16:14

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού

Την απάντησή του έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, σχετικά με τα όσα δήλωσαν πρόσφατα η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού σε τηλεοπτικές εκπομπές για τις αγωγές του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους, αναφέρθηκαν στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και τον κατηγόρησαν πως μέσα από τις αγωγές του, τους ζητά υπέρογκα ποσά.

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός» σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Μιλώντας για την Ζέτα Δούκα, η οποία στις δηλώσεις της υποστήριξε πως δεν περιμένει συγγνώμη, ο Βασίλης Καπερνάρος τόνισε: «Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

Θάλεια Ματίκα: «Όλοι αυτοί που κατηγορήθηκαν, φυσικά είχε ακουστεί στο χώρο ότι είναι δύστροποι άνθρωποι, με προβλήματα»

Θάλεια Ματίκα: «Όλοι αυτοί που κατηγορήθηκαν, φυσικά είχε ακουστεί στο χώρο ότι είναι δύστροποι άνθρωποι, με προβλήματα»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Θάλεια Ματίκα. Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολλά χρόνια, έχουμε διακόψει τις σχέσεις μας 9-10 χρόνια. Μιλάμε για μια δεκαετία πριν, όποτε δεν είχα καμία επαφή μαζί του. Με σόκαραν εξίσου όλες οι καταγγελίες γιατί και ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου στο Εθνικό Θέατρο και με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί».

«Ήταν άνθρωποι του χώρου που καλώς ή κακώς τους γνωρίζουμε. Όλοι αυτοί που κατηγορήθηκαν, φυσικά είχε ακουστεί στο χώρο ότι είναι δύστροποι άνθρωποι, με προβλήματα, με κακές συμπεριφορές. Αλλά εγώ προσωπικά, για τέτοιου είδους σεξουαλικά εγκλήματα, για τα οποία κατηγορούνται οι δύο αυτοί άνθρωποι, δεν είχα ιδέα και το εννοώ. Εκεί έπαθα σοκ. Όταν άρχιζα να διαβάζω τις καταγγελίες λέω “δεν είναι δυνατόν”».

Θάλεια Ματίκα: «Γειώνω πολύ γρήγορα τις καταστάσεις και τα όσα κάνω»

Η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα μίλησε στο περιοδικό Εγώ και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα του τύπου τα οποία την προσέβαλαν.

Η επιτυχία, σας οδήγησε ποτέ σε κάποια έπαρση;

Ποτέ. Είμαι ένας άνθρωπος που πατάει πολύ γερά στη γη, οπότε συνήθως μου συμβαίνει το αντίθετο. Γειώνω πολύ γρήγορα τις καταστάσεις και τα όσα κάνω, που δε θεωρώ ότι κάνω και κάτι τόσο σημαντικό.

Έχετε διαβάσει ποτέ κάποιο δημοσίευμα για εσάς ή την οικογένειά σας που σας θύμωσε πολύ;

Στο παρελθόν ναι, έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα πολύ αστεία, αλλά και προσβλητικά προς το πρόσωπό μου. Δεν κινήθηκα νομικά, αλλά με θύμωσαν πολύ. Γιατί σκέφτομαι ότι έχω δυο παιδιά και κάποια στιγμή μπορεί να μπουν στο διαδίκτυο και να δουν αυτά τα δημοσιεύματα.

Τάσος Ιορδανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό».

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα έπαψαν να κρατούν επαφές με τον κουμπάρο τους Πέτρο Φιλιππίδη.

Πριν από περίπου 8 χρόνια και ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν σε ρήξη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια;

Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις… Ξέρεις, όταν αρχίζεις.

Και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν, ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη.

Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός.

Γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους».

«Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός».

«Υπήρχε φόβος. Έχει τη δύναμη να σου κλείσει άπειρες πόρτες. Μιλάμε για έναν από τους πιο ισχυρούς ηθοποιούς που πέρασαν από την Ελλάδα».