Γιώργος Κιμούλης: Η απάντησή του περί επιστροφής στο θέατρο – «Δεν έχω φύγει από κάπου»

Συντάκτης: Newsroom

8 Δεκεμβρίου 2022 14:15

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντησή του περί επιστροφής στο θέατρο - «Δεν έχω φύγει από κάπου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο λέγοντας πως δεν έφυγε ποτέ.

«Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Ολοκληρώθηκε η ταινία και αποφάσισα να κάνω αυτό το οποίο θα έκανα πριν μας κλείσουν τα θέατρα», είπε ο Γιώργος Κιμούλης και πρόσθεσε: «Η συλλογικότητα είναι ίσως το πιο αναγκαίο σε αυτή τη δουλειά. Η συλλογικότητα όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει ότι συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Έχει πιστεί ο σύγχρονος άνθρωπος ότι η συλλογικότητα να διαλύσει την προσωπικότητά του, την αυτονομία του. Λάθος και ελπίζω οι καινούριες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία».

Γιώργος Χριστοδούλου:« Όταν γίνονταν αυτά δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει;», είπε για Λέχου - Κιμούλη

Γιώργος Χριστοδούλου: «Όταν γίνονταν αυτά δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει;», είπε για Λέχου – Κιμούλη

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε μια συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για τη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη και επανήλθε με νέο σχόλιο για τη σχέση της Κατερίνας Λέχου με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη. Ο ίδιος νιώθει ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη ηθοποιό, καθώς τον αγκάλιασε σαν δικό της παιδί.

«Όταν πρωτοσυνάντησα την Έλλη Λαμπέτη με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί. Στην Έλλη Λαμπέτη οφείλω κάτι που όταν το κάνω θα πέσουν πολλές μάσκες».

«Δεν με έχουν ενοχλήσει εδώ και πολλά χρόνια για δουλειά στην τηλεόραση. Μου ζήτησαν να στείλω μία φωτογραφία σε μία casting director για να με δει και όταν πήγα και την συνάντησα, της είπα ότι δεν θα συνεργαστούμε».

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε  για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αναφέροντας πως του ζήτησε να τον φιλοξενήσει στο θέατρό του. «Δεν κατάλαβα γιατί δεν θα έπρεπε να το κάνω», σχολίασε.

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του για την Κατερίνα Λέχου και τον Γιώργο Κιμούλη, με τον Γιώργο Χριστοδούλου να δηλώνει πως: «είναι δυνατόν μετά από τέσσερα χρόνια να βγαίνει η Λέχου και να τον κατηγορεί; Δηλαδή, όταν το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι μαζί του, δεν; Τίποτα;».

«Δεν είναι ψέμα όσα είπα για την Κατερίνα Λέχου και τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βγω να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που είμαι μαζί του. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάνε όταν τους ενοχλεί κάτι και το κάνουν πολύ αργότερα».

Εκείνο που τον πληγώνει είναι που δεν δημιούργησε δική του οικογένεια, καθώς όταν το ήθελε δεν μπορούσε το άλλο πρόσωπο που ήταν μαζί.

Κατερίνα Λέχου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στους συναδέλφους της

Δηλώσεις στην κάμερά της πρωινής εκπομπής του ANT1 έκανε ηθοποιός Κατερίνα Λέχου αναφερόμενη στην αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης στην Ζέτα Δούκα αλλά και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για τις αποκαλύψεις που έκανε η ηθοποιός ένα χρόνο πριν “Σήμερα το πρωί το έμαθα, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Ήμουν σε κατάσταση προβών και πρεμιέρας. Δεν αισθάνομαι τίποτα προς το παρόν. Δεν έχω να σας πω κάτι γιατί ενημερώθηκα σήμερα το πρωί. Είχα πρεμιέρα χθες το βράδυ.”