Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα

Συντάκτης: Newsroom

19 Οκτωβρίου 2022 13:42

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα

Πλάνα από έξοδο του Γιώργου Κιμούλη με τον δικηγόρο του είδαμε το πρωί της Τετάρτης (19-10) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για κακοποιητική συμπεριφορά.

Οι δυο άντρες συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο για φαγητό. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο Γιώργος Κιμούλης πηγαινοερχόταν στο εξωτερικό ενώ σημείωσαν πως διαπίστωσαν μια αλλαγή στην εμφάνισή του. Όπως είπαν στο πλατό, τον είδαν κάπως καταβεβλημένο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την πλευρά του είπε πως αυτό δεν ισχύει.

«Όποιος αυτή τη στιγμή βλέπει αυτά τα πλάνα και πιστεύει ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι καταβεβλημένος δεν ξέρει τι σημαίνει Γιώργος Κιμούλης», είπε ο παρουσιαστής.

Αιμιλία Υψηλάντη: «Κι εγώ πέρασα δύσκολα με τον Κιμούλη, θέλει να χειραγωγεί τους άλλους»

Η Αιμιλία Υψηλάντη αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη υπογραμμίζοντας πως ως ηθοποιός είναι εξαιρετικός ωστόσο από την άλλη πλευρά, θέλει να χειραγωγεί τους άλλους.

Η κορυφαία ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και όσα βγήκαν στη δημοσιότητα περί κακοποιητικής συμπεριφοράς προς συναδέλφους του.

Με αφορμή την παράσταση «Η κυρία Κλάιν» (στο θέατρο Αργώ), στην οποία πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open και υπογράμμισε πως και η ίδια ήταν ανάμεσα σε εκείνους, οι οποίοι πέρασαν δύσκολα μαζί του.

«Κι εγώ πέρασα δύσκολα με τον Γιώργο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω», είπε αρχικά η Υψηλάντα.

Και έπλεξε το εγκώμιο του Κιμούλη, λέγοντας: «Του το έχω πει επανειλημμένα. Μόλις έκανε τη ‘Μήδεια’, του είπα πως αν ήμουν υπουργός Πολιτισμού, θα έπρεπε αυτή την παράσταση να την πάω σε όλο τον κόσμο».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως μπορεί ο χαρακτήρας του να είναι δύσκολος, όμως η δουλειά του πρέπει να διαχωρίζεται. «Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος, που όντως δυσκολεύει μια συνεργασία μαζί του.

Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να χειραγωγεί τους άλλους. Αυτό είναι το πρόβλημά του, ξεκάθαρα», τόνισε η ηθοποιός.

Και κατέληξε επισημαίνοντας: «Άλλο, όμως, η δουλειά του. Αυτά βέβαια, δεν είναι εύκολο να τα διαχωρίσει ένας άνθρωπος, όμως οφείλουμε να το κάνουμε.

Το έργο μας διαφέρει από αυτό που είμαστε».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της (στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ), η Υψηλάντη είχε αποκαλύψει πως δεν βλέπει τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε.

«Δεν με αφορά το παρελθόν. Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί να τις δω; Έχω κανένα λόγο να κατεβάζω το κουτί με τις φωτογραφίες να τις βλέπω κάθε βράδυ;

Αυτές είναι για την εγγόνα μου και όταν δεν θα μπορώ να κινηθώ. Γιατί να πάω στις αναμνήσεις όταν είμαι ένας ζωντανός οργανισμός που δουλεύει δώδεκα ώρες τη μέρα;

Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου;», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.