Γιώργος Κιμούλης: Οι θυελλώδεις έρωτες και οι δύο γάμοι που δεν στέριωσαν

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Ιουνίου 2022 21:30

Ο Γιώργος Κιμούλης συνδέθηκε αισθηματικά με εντυπωσιακές γυναίκες, οι οποίες υπήρξαν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες στην περιπετειώδη προσωπική ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά. Η τραγουδίστρια υπήρξε, άλλωστε, και ο πρώτος του μεγάλος έρωτας.

Γνωρίστηκαν σε ένα από τα καλλιτεχνικά στέκια, στα οποία σύχναζαν. Αμέσως διαπίστωσαν ότι υπήρχε «χημεία» μεταξύ τους. Άρχισαν να βγαίνουν. Αισθάνονταν τέλεια ο ένας δίπλα στον άλλον και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ο γάμος έγινε στον Άγιο Δημήτριο του Ψυχικού, το 1986. Παρότι ήταν καλοκαίρι, έπεφτε καταρρακτώδης βροχή.

«Όλα ξεκίνησαν όταν τη γνώρισα σε ένα καλλιτεχνικό στέκι και τη φλέρταρα με τα μάτια. Αμέσως κατάλαβα ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Αυτή ήταν η γυναίκα που θα ήθελα να κάνω μαζί της ένα και δυο παιδιά. Είναι θαυμάσιο κορίτσι η Μαργαρίτα», έλεγε τότε ο Κιμούλης.

Ωστόσο, έπειτα από κάποια χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, μπήκε στη ζωή του η Μαρία Δαμανάκη. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι του Κώστα Καζάκου. Αρχικά έγιναν φίλοι αλλά σύντομα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική.

Ο ηθοποιός χώρισε με τη Ζορμπαλά, γεγονός που προκάλεσε σάλο εκείνη την εποχή. Αργότερα, παντρεύτηκε με την πολιτικό. Το 1994 απέκτησε μαζί της μία κόρη, τη Μαριάννα.

Εντούτοις, ούτε ο δεύτερος γάμος του Κιμούλη στέριωσε. Πήρε διαζύγιο από τη Δαμανάκη, το οποίο ήταν αθόρυβο καθώς κανένας δεν αντιλήφθηκε ότι έβαλαν τέλος στην κοινή τους πορεία.

Από τη ζωή του θεατράνθρωπου πέρασαν κι άλλες γυναίκες όμως με καμία άλλη δεν παντρεύτηκε.

Ο ίδιος κρατούσε χαμηλούς τόνους και δεν σχολίαζε δημοσιεύματα, τα οποία τον συνέδεαν με κάποιες.

Φέρεται να υπήρξε ζευγάρι με την Κατερίνα Λέχου. Μάλιστα, ο δεσμός τους είχε αρκετές διακυμάνσεις προτού ολοκληρωθεί οριστικά.

Μία από τις επόμενες σχέσεις του πρωταγωνιστή ήταν με την Ελισάβετ Μουτάφη καθώς και με τη στυλίστρια Ιωάννα Τιμοθεάδου.

Παράλληλα, η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι υπήρξε σύντροφος του Κιμούλη, έστω και μικρό χρονικό διάστημα. «Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε σχέση. Η γνωριμία μας έγινε στο ‘Τρις εξαμαρτείν’ του Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με φλέρταρε ξανά, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Για περίπου τρεις μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

Υπήρξαν, τέλος, ρεπορτάζ που τον ήθελαν στο πλευρό των Πέγκυ Σταθακοπούλου, Μίνας Αδαμάκη και Έφης Λογγίνου.