Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ήμουν μπροστά στον τορπιλισμό της Έλλης, τρέχαμε και κομμάτια σίδερου πετάγονταν»

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 11:16

Ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την καριέρα του την ζωή του αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει

«Θα κάνουμε καλοκαιρινή περιοδεία με την “Ηλέκτρα”. 63 χρόνια δεν μου είχαν κάνει πρόταση για τραγωδία, έχω παίξει πολύ Αριστοφάνη. Ο Κάρολος Κουν ήταν ο δάσκαλος μου, ήταν αυστηρός όταν δεν καταλάβαινες τί σου έλεγε, πέταγε τασάκια όταν έφτανε στο αμήν.

Ο Κάρολος Κουν αγανακτούσε, γιατί ήθελε το κάλο σου και πέταγε το τασάκι μαζί με τον σκαμνάκι. Έχω ζήσει με σκηνοθέτες που με προσέβαλλαν και με ειρωνεύονταν πολύ. Νόμιζαν είναι σπουδαίοι σκηνοθέτες, ενώ δεν ήταν», είπε αρχικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε στη συνέχεια: «Είναι τρομερά λυπηρό που δύο συνάδελφοι μου είναι στην φυλακή, άλλα ο καθένας έχει ευθύνη για τον εαυτό του».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε: «Γεννήθηκα στην πλατεία Βάθης, είχε τότε καμιά πενηντάρια οίκους ανοχής, κάναμε πλάκα και μας πέταγαν νερά. Ήμουν μπροστά στον τορπιλισμό της Έλλης, τρέχαμε και κομμάτια σίδερου πετάγονταν.

Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός, σαν νέος ηθοποιός βάραγαν όλοι μαζί. Μόλις έγινε το “προφιτερόλ” έγινα θιασάρχης. Από το 1962 μέχρι σήμερα μου λένε για το “προφιτερόλ”. Στον δρόμο με φωνάζουν Βασίλη από το “Ξύπνα Βασίλη” και “Αντωνάκη”».