Γιώργος Κωνσταντίνου: Ξέσπασε για τον Τάκη Σαγιώρ – τι είπε ο χορογράφος & τον έκανε έξαλλο

14 Ιουλίου 2019 23:23

Γιώργος Κωνσταντίνου VS Τάκη Σαγιώρ. Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο χορογράφος μίλησε για τους μεγάλους σε ηλικία καλλιτέχνες  λέγοντας χαρακτηριστικά «πρέπει να φεύγουν στην ώρα τους από το επάγγελμα και όχι να σέρνονται στη σκηνή».

Τι ήταν να το ξεστομίσει; Ο Γιώργος Κωνσταντίνου πήρε ανάποδες. Κανονικά και με το νόμο.

«Είναι ρατσιστής»

«Το να πει κάποιος κάτι τέτοιο πηγαίνει αλλού, σε έναν ρατσισμό… Πως όταν γεράσουν τα άλογα τα σκοτώνουν. Αυτό είναι λάθος φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία που έχουν οι άνθρωποι που το λένε, οι οποίοι μέσα τους είναι πικραμένοι, γιατί δεν υπάρχουν στο στερέωμα. Πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι υπάρχουν και αντέχουν να υπάρχουν. Είναι φυσικό, από κει απορρέει αυτό πιστεύω».

«Κατέβασα αυλαία συνειδητά»

Η απάντηση από την άλλη μεριά δεν άργησε και πολύ να έρθει και ο Τάκης Σαγιώρ απάντησε από την προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής:

«Εγώ αγαπητέ Γιώργο είμαι χορευτής- χορογράφος και κατέβασα αυλαία την ώρα που έπρεπε. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! Επομένως για ποια πίκρα μιλάς. Σταμάτησα μόνος μου και έδωσα τη σκυτάλη στον επόμενο. Δεν επέμεινα στη σκηνή μέχρι να με ξεράσει το επάγγελμα. Έχω δει πρωταγωνίστρια στη σκηνή, περασμένης ηλικίας να της φεύγει η μασέλα παίζοντας. Είδα τη μεγάλη Βλαχοπούλου να παίζει στο θέατρο Μπρόντγουει τη Χαρτοπαίχτρα.

Ευτυχώς ήταν δίπλα της στη σκηνή η Έλντα Πανοπούλου και έσωζε την κατάσταση»  και συνέχισε: «Αν κάποιοι έφαγαν τα λεφτά που κέρδισαν από το επάγγελμα στα καζίνα και τα αλογάκια και στα γεράματα υποχρεούνται να παίζουν στο θέατρο και να κατουριούνται επάνω τους, τι φταίω εγώ. Ας πρόσεχαν».

Απόψεις.