Γιώργος Κόρομι: Αποκάλυψε ότι έχει κάνει ραντεβού για το All Star Survivor

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 16:05

Γιώργος Κόρομι: Αποκάλυψε ότι έχει κάνει ραντεβού για το All Star Survivor

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα λάβουν μέρος στο All Star Survivor.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κόρομι μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρότασει για να συμμετάσχει στο All Star Survivor.

«Όλα είναι υπό συζήτηση. Έχουν ακουστεί πολλά. Το οικονομικό είναι που θα παίξει ρόλο στο αν θα πάω ή όχι στο all star. Μόνο αυτό. Τα άτομα με τα οποία θα χαιρόμουν να είμαστε στην ίδια ομάδα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Παύλος Γαλακτερός, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Καρολίνα, η Ελένη, η Νικολέττα…», τόνισε ο Γιώργος Κόρομι.

Γιώργος Κόρομι: «Πιστεύω ότι αν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρξει παρενόχληση» Εξοργισμένη απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τις απίστευτες δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι για τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις.

«Ξεκίνησα το modelling στα πέντε μου χρόνια. Ήμουν σε πρακτορείο κανονικά και σταμάτησα στα 15 λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στο σχολείο. Το άρχισα ξανά στην ηλικία των 20. Πιστεύω ότι αν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρξει παρενόχληση. Αν θέσεις κάποια όρια, ο άλλος το καταλαβαίνει και δεν τα ξεπερνά – εκτός αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις».

Φυσικά δεν άφησε να πέσει κάτω η άστοχη δήλωση του πρώην παίκτη του reality και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση

«Δεν γίνεται να μην το εννοούσε… Αυτό που θα πει ο άλλος, αυτό γράφουν. Ο Γιάννης Βίτσας είναι εξαιρετικός. Αυτό έχει πει. Για μένα αυτή η ατάκα είναι προκλητική. Γνωρίζουμε πολύ κόσμο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και τους έχουν παρενοχλήσει. Ήταν άστοχη η δήλωση του».