Γιώργος Κόρομι: «Λυπάμαι που τελείωσε το Survivor αλλά..»

16 Ιουλίου 2021 21:00

Γιώργος Κόρομι: «Λυπάμαι που τελείωσε το Survivor αλλά..»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Κόρομι έκανε τον απολογισμό του από το Survivor και ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξή τους.

Το κείμενο, μάλιστα, το συνόδευσε και με αρκετές φωτογραφίες από το “ταξίδι” του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Τελείωσε όλο αυτό μετά από περίπου 7 μήνες θέλω να πω πόσο ευγνώμων είμαι που το έζησα, που στις δυσκολίες είχα άτομα δίπλα μου να με στηρίζουν.

Όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι έστω και από μακριά, που όταν χρειάστηκε ακόμα και αν οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι με στήριξαν για να φτάσω παραπέρα…

Κάπως έτσι κατάφερα να φτάσω στο τέλος αυτού του ονειρεμένου ταξιδιού με την στήριξη σας και την αγάπη σας.

Από την αρχή ως το τέλος… Για μένα ήμασταν όλα τα παιδιά που πήραμε μέλος σε αυτό το παιχνίδι νικητές διότι πήρανε όλοι μια γεύση από αυτό πόσο μάλλον όσοι από μας το απολαύσαμε και περισσότερο.

Έχω λάβει πραγματικά τόση αγάπη από όλους σας από την πρώτη στιγμή που βγήκα.

Εξω αλλά και στα σοσιαλ (με καταφέρατε να φτιάξω και Twitter) που σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και είναι πραγματικά συγκινητικό.

Αυτό για εμένα είναι η νίκη… είναι το πιο μεγάλο έπαθλο από όλα!!! Προσπαθώ να απαντήσω σε όσο περισσότερα μηνύματα σας μπορώ.

Σχεδόν 200 μέρες στο νησί κάτω από δύσκολες συνθήκες έφεραν τους Survivors αλλά και τα άτομα πίσω από τις κάμερες τόσο κοντά ζώντας αυτήν την εμπειρία που θα μας ενώνει μια ζωή!

Λυπάμαι που τελείωσε αλλά χαίρομαι που ήταν τόσο δυνατό και μοναδικό!

Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την στήριξη και την αγάπη σας!!!», έγραψε ο Γιώργος Κόρομι.

https://www.instagram.com/p/CRYUwInMH2G/?utm_source=ig_web_copy_link