Γιώργος Λαμπάτος: «Θυμάμαι τον τρόμο του Μπιμπίλα να ξεφύγει από τα χέρια του Φιλιππίδη»

Συντάκτης: Newsroom

14 Σεπτεμβρίου 2022 12:32

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Alpha παραχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος μιλώντας για τις δραματικές στιγμές που έζησε δίπλα στο γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τους πρώτους που μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητικη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη και αποκάλυψε σοκαρίστηκα περιστατικά από την κοινή τους επαγγελματική πορεία

«Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά με τον Πέτρο, κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για το περιστατικό με τον Σπύρο Μπιμπίλα θυμάμαι ότι ακούστηκαν φωνές στο θέατρο και είδα έντρομο τον Μπιμπίλα να έρχεται προς το μέρος μας, ήμουν με τον Γιάννη Καπετάνιο στο καμαρίνι.

Kαι από πίσω ο Πέτρος με φωνές και αγριεμένος να τον κυνηγάει. Και βεβαίως μπήκα μπροστά κι εγώ και ο Γιάννης να προστατεύσουμε τον Σπύρο για να μην τον αρπάξει. Θυμάμαι τον τρόμο του Σπύρου να ξεφύγει από τα χέρια του Πέτρου.

Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά. Μια φορά είχε σπάσει μια πόρτα στο στούντιο, εμένα μου είχε πετάξει τασάκια, μια λάμπα που κόντεψε να με σκοτώσει. Μια άλλη φορά, την εποχή του Χάι Ροκ, είδε μια φωτογραφία που έλεγε ότι ο Μπιμπίλας είναι πρωταγωνιστής και πάλι τον βούτηξε από το πέτο και άρχισε να του φωνάζει “εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής εδώ;”.

Του είπε ο Σπύρος ότι “απλά τον γράψανε, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό” και πάλι εκεί μπήκαμε ανάμεσα. Εγώ με τον Σπύρο και τον Πέτρο είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί και με τον Σπύρο γνωρίζουμε πολύ καλά τη γέννηση αυτού του “τέρατος”».