Γιώργος Λέντζας: «Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά»

Δημοσιεύθηκε: 18 Οκτωβρίου 2021 22:15
Γιώργος Λέντζας: «Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά»

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε στην εκπομπή Dot για τα σενάρια μυθοπλασίας που έχει γράψει, για τη θέση που έχουν διεκδικήσει οι γυναίκες στην σημερινή κοινωνία, αλλά και για τα προσωπικά του. Για την μητέρα και την σύντροφό του.

Γιώργος Λέντζας: «Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά».

Μίλησε για την μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο

«Δεν υπάρχει απόσταση πλέον. Είμαστε το ίδιο. Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά. Εκτιμήσαμε τις στιγμές. Σιχαίνομαι τα κλισέ αλλά έτσι είναι. Τις δύσκολες στιγμές το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν μαύρο χιούμορ για να χαλαρώσει. Θυμάμαι μου έλεγε επειδή έλειπα καιρό ‘κανόνισε μη βγάλω ξανά τίποτα άλλο για να έρθεις ξανα.  Μέσα σε μία πολύ αμήχανη κατάσταση που τα συναισθήματα είναι σαν χαστούκια και δεν μπορείς να το αντιληφθείς εκείνη την στιγμή γιατί λες πω πω λείπω πάρα πολύ ή έχω κάνει λάθος και πως ήταν η σχέση μας τόσα χρόνια. Έγινε πολύ καλύτερη η σχέση μας σίγουρα».

Advertisement

Για τη σχέση του με την Χριστίνα Στεφανίδη είπε:

«Δεν ήμουν ποτέ εξωστρεφής με αυτό. Αγχώνομαι πάρα πολύ και γενικά δεν θέλω να κερδίσω ή να χάσω κανένα credit για κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά μου.  Δεν μου αρέσει η υπερεξωτερίκευση των συναισθημάτων στα social media. Είμαι η μεγαλύτερη απογοήτευση συντρόφου νομίζω. Είμαι ρομαντικός και κυνικός ταυτόχρονα. Θα κάνω κάτι απροσδόκητο, θα είμαι εξωφρενικά βαρετός παράλληλα».

Advertisement