Γιώργος Λιάγκας: «Εμένα δεν με έχει εντυπωσιάσει ως παρουσιάστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

7 Μαρτίου 2020 16:06

Λιάγκ

Μια δήλωση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου άναψε φωτιές! Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, όταν άκουσε τη δήλωση πως «Η Ηλιάνα είναι το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας».
Η Έλενα Χριστοπούλου αποθέωσε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη συνέντευξή της λέγοντας «Πάντα της έλεγα “είσαι η καλύτερη, δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα”. Η Ηλιάνα είναι το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας… Δεν είναι ψεύτικη, δεν είναι ‘κλισέ’, δεν κάνει ό,τι κάνουν οι άλλοι».
Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά για να προκαλέσουν την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος στον αέρα της εκπομπής του είπε: «Για ποιο λόγο να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας; Παιδιά συγγνώμη τώρα, όταν υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Τσιμτσιλή, μια Μπεκατώρου κλπ. δεν καταλαβαίνω. Ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική παρουσιάστρια, συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα! Δεν θα γίνει ποτέ! Ότι είναι φέρελπις σαν παρουσιάστρια και μπορεί να γίνει το πρώτο όνομα, να το πω κι εγώ, αλλά ότι είναι το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας…Υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Σταματίνα, μια Μπεκατώρου, μια Δούκισσα, μια Μακρυπούλια… Δεν είναι δυνατόν να το λέει αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με έχει εντυπωσιάσει ως παρουσιάστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».
«Ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική παρουσιάστρια, συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα! Δεν θα γίνει ποτέ»!

https://youtu.be/Wgv7a_LV_w8