Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με την οικογένεια Πισπιρίγκου «Έχουν πιάσει στασίδι στις εκπομπές»

12 Απριλίου 2022 12:30

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνουν το τελευταίο διάστημα.

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με την οικογένεια Πισπιρίγκου «Έχουν πιάσει στασίδι στις εκπομπές»

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στον τηλεοπτικό αέρα αναφέρθηκε στις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνουνε σωρηδόν τις τελευταίες ημέρες η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και η αδερφή της Δήμητρα.Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνουν το τελευταίο διάστημα. 

«Δεν κάναμε καμία επιτυχία χθες. Σε όλους μιλάει. Μην τρελαθούμε τώρα.

Το πώς χειρίζεται ο καθένας έναν καλεσμένο είναι προσωπικό του θέμα, από εκεί και πέρα βγαίνουν παντού και μιλάνε.

Στασίδι έχουν πιάσει και η μάνα και η αδερφή στις εκπομπές. Καλημέρα… Στασίδι!».

Να θυμίσουμε ότι εχθές ο Γιώργος Λιάγκας είχε στον τηλεοπτικό αέρα την αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα Πισπιρίγκου η οποία απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα που της έθεσε η εκπομπή σε ζωντανή σύνδεσηΟ Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνουν το τελευταίο διάστημα. 

Εχθές η εκπομπή μετέδωσε μία είδηση για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια και ότι έχει καταδικαστεί για αυτή την πράξη.

Η ίδια έκανε δημόσια τοποθέτηση στο Πρωινό ΑΝΤ1

«Η αδελφή της απ’ όσο μάθαμε, έχει κάποιο φάκελο λέει στην ασφάλεια ο οποίος είναι, είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω.

Έχει τρία χρόνια με αναστολή λέει έξω και είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο facebook, σαν άνδρας.

Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά και απ’ όσο ξέρω έγινε κάποιο δικαστήριο και έχει λέει με τρία χρόνια αναστολή έξω».

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω.

«Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Επειδή το είχα διαβάσει κάπου αλλού αυτό, είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου.

Το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Εγώ ένα δικαστήριο έχω που είναι για τροχαίο και θα εκδικαστεί η υπόθεση σε 5-6 μήνες.

Και δεν ευθύνομαι εγώ, μας είχαν τρακάρει εμένα και τη μητέρα μου».