Γιώργος Λιάγκας: «Η Ανθή Σαλαγκούδη πήγε στο Survivor επειδή εγώ την έπεισα να πάει»

25 Ιανουαρίου 2021 14:30

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα είχε αρκετό gossip χαρακτήρα με φόντο την Ανθή Σαλαγκούδη, την πλέον αμφιλεγόμενη παίκτρια του ριάλιτι.

Όπως είναι γνωστό πριν από κάποιον καιρό είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του δημοσιογράφου σε περιοδικό που τον ήθελαν να έχει σχέση με την Ανθή, κάτι βέβαια που διέψευσαν και οι δύο πλευρές.

Οι δυο τους έχουν φιλικές σχέσεις και o Γιώργος Λιάγκας ζήτησε επίμονα να πει την άποψή του για την Ανθή. «Είναι φίλη μου, δεν είχα ποτέ άλλη σχέση. Η Ανθή πήγε στο Survivor επειδή εγώ την έπεισα να πάει» είπε αρχικά.

Αμέσως μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ για την παίκτρια, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε και με ποιο σκεπτικό συμβούλευσε την Ανθή να πάει στο Survivor.

«Εγώ ξέρω ότι τη συνεβούλευσα σωστά» είπε ο παρουσιαστής.

«Δηλαδή την έκαψες» του είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν την έκαψα καθόλου. Θα βρει δουλειά γυρίζοντας στην Ελλάδα; Κάποιος θα την πάρει να κάνει κάτι. Άρα γυρίζοντας στην Ελλάδα με τον ντόρο που θα γίνει θα βρει» είπε. Η συζήτηση επεκτάθηκε στο θέμα του ότι η ΕΡΤ «έκοψε» την Ανθή από εκπομπή λόγω… κόμματος και αν ήταν όντως ο λόγος αυτός με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει μια ιδιαίτερα αιχμηρή αποκάλυψη για την παίκτρια:

«Σε κάστινγκ δεν έχω πάρει εγώ τηλέφωνο επειδή δεν τα πήγα καλά να ξεναπεράσω το κάστινγκ επειδή ήμουν άρρωστος!».

«Μιλάει για το κάστινγκ που είχαμε κάνει στο Late Night» εξήγησε ο Γιώργος. «Ήρθε, δεν πήγε καλά, μας μετέφεραν από το κανάλι ότι ζητά να ξαναπεράσει επειδή ήταν άρρωστη και όταν ξαναήρθε ήταν χειρότερο το κάστινγκ» είπε ο Δημήτρης.