Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στον Θοδωρή Αθερίδη για την παρεξήγηση με τον Μάρκο Σεφερλή

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιανουαρίου 2023 15:49

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στον Θοδωρή Αθερίδη για την παρεξήγηση με τον Μάρκο Σεφερλή

Με αφορμή τα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση στον ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στο θέμα που έχει προκύψει με τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας πως μεταξύ τους δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση και πως το θέμα δημιουργήθηκε, εξαιτίας του Γιώργου Λιάγκα: «Το θέμα όλο το έκανε ο Γιώργος Λιάγκας που είπε “δες πως αποδομείς με μια καλή κουβέντα” και ότι χρησιμοποίησα τη ρητορική, αλλά εγώ δεν έκανα αυτό και δεν είχα και κανέναν τέτοιο σκοπό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το βίντεο αυτό, προβλήθηκε στο «Πρωινό» και αμέσως μετά την προβολή του, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το ζήτημα: «Δυο πράγματα. Το ένα αφορά και την αφεντιά μου. Έχει δίκιο ο Θοδωρής Αθερίδης. Πραγματικά, εγώ το ερμήνευσα έτσι. Ήταν όμως η κρίση μου Θοδωρή και θέλω να παραδεχτείς κάτι, γιατί ξέρεις λίγο πως σκέφτομαι και ξέρω κι εγώ πως σκέφτεσαι. Με αυτή μου την προσέγγιση σου έδωσα την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσεις για να μην υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι, άλλοι Λιάγκες που δε σε αγαπάνε γιατί αυτός σε αγαπάει, και σε κακολογήσουν. Τώρα λοιπόν που εγώ είπα αυτό που είπα, το ρητορικό, απάντησες σωστά, τι διευκρίνισες και είπες πραγματικά τι εννοούσες. Άρα λοιπόν, θετικό δεν είναι;».

Θοδωρής Αθερίδης: «Όλο το θέμα με τον Σεφερλή το έκανε ο Λιάγκας»

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε τη δική του απάντηση αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με μία αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με μία δήλωσή του για τον Μάρκο Σεφερλή.

Συγκεκριμένα ο πρωταγωνιστής, σε ένα podcast ακούγεται να λέει πως δεν περίμενε να δει κανείς κάτι «υψηλής ποιότητας» στον Μάρκο Σεφερλή. Ο ίδιος απάντησε πως στην κατηγορία αυτή βάζει και τον εαυτό του.

«Δε ξέρω γιατί έγινε τόσος χαμός με αυτό που είπα για τον Μάρκο Σεφερλή. Ίσως γιατί είπα ότι καθόμασταν με την κόρη μου και δεν περιμέναμε να δούμε κάτι υψηλής ποιότητας αλλά σε αυτή την κατηγορία που περιγράφω, βάζω και εμένα μέσα. Δεν αξιώνω όποιος έρχεται σε εμένα να δει κάτι υψηλής ποιότητας, εννοώ να περάσει καλά. Όταν λέω υψηλής ποιότητας εννοώ τον Ταρκόφσκι, πράγματα που δε μας αφορούν.

Ξέραμε εκ προοιμίου ότι αν κάτσουμε και δούμε Σεφερλή θα γελάσουμε και θα περάσουμε ωραία. Ο Μάρκος το κατάλαβε με τη μια. Και να σου πω κάτι; Ούτε ο Μάρκος θεωρεί ότι είναι τόσο υψηλής ποιότητας, είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως είμαι κι εγώ και όπως είμαστε όλοι. Απλά κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι δεν το παραδέχονται.

Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι αυτό μόνο. Ε, αυτό μόνο είσαι φίλε, τέλος. Εγώ με τον Μάρκο το έχουμε λυμένο το θέμα. Έρχεται με βλέπει, πηγαίνω τον βλέπω και γελάω και με αυτά που γελάω, λέω με τις σαχλαμάρες. Όταν βγαίνεις με την παρέα σου, δεν λες ‘έλα να πούμε καμιά σαχλαμάρα να γελάσουμε;’ ρίχνει αυτό το επίπεδο της παρέας;» είπε ο Αθερίδης.

Και πρόσθεσε: «Ο πνευματικός μου έλεγε ‘αν κάνεις τον άλλον να γελάσει ενώ είναι στεναχωρημένος, είναι όλα τα λεφτά. Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία’. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος και μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο ένα τρίτο.

Το θέμα όλο το έκανε ο Γιώργος Λιάγκας που είπε ‘δες πώς αποδομείς με μια καλή κουβέντα’ και ότι χρησιμοποίησα τη ρητορική αλλά εγώ δεν έκανα αυτό και δεν είχα και κανέναν τέτοιο σκοπό».

Αναφορικά με την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, που λέει πως το ταλέντο δεν αποτελεί άλλοθι, ο ηθοποιός δήλωσε σύμφωνος μαζί της.

«Συμφωνώ απόλυτα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μου έχει τύχει και εμένα να συνεργαστώ με κάποιον πολύ ταλαντούχο που δεν ήταν καλός άνθρωπος απλά δεν πήγα να το καταγγείλω. Αυτό που έκανα ήταν να μην ξανασυνεργαστώ μαζί του και τελείωσε εκεί. Το ταλέντο δεν καθαγιάζει τους ανθρώπους, απλώς είναι μαγικό.

Όταν για παράδειγμα, βλέπεις τον Μέσι να παίζει, τα χάνεις. Το φυσικό ταλέντο είναι σαν θηριοδαμασμός και το αναγνωρίζω σε όλα τα πράγματα, το φαγητό, το ποτό, το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, την Τέχνη…

Σαφέστατα όμως, δε μπορείς εσύ επειδή είσαι ταλαντούχος εμένα να με σκοτώσεις, αυτό μη ξεχνάμε ότι είναι επάγγελμα, το κάνουμε κάθε μέρα. Με την Πηνελόπη δεν έχουμε δουλέψει ποτέ αλλά αν δουλεύαμε πιστεύω θα καψουρευόμασταν ο ένας τον άλλον γιατί την ξέρω λίγο», είπε ο Αθερίδης.