Γιώργος Λιάγκας: «Η Μίνα Αδαμάκη ζει»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 11:02

Ο Γιώργος Λιάγκας έβαλε τέλος στο θρίλερ σχετικά με τη Μίνα Αδαμάκη, τονίζοντας ότι είναι εν ζωή αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη ζει. Πρόσθεσε, ωστόσο, πως δεν είναι καλά στην υγεία της.

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Προφανώς η γυναίκα δεν είναι καλά, είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνω ότι είναι πολύ άρρωστη. Μακάρι να τα καταφέρει και να είναι καλά», είπε ο παρουσιαστής βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναστάτωση την Κυριακή και υποστήριζαν πως άφησε την τελευταία της πνοή.

Μίνα Αδαμάκη: Πληροφορίες ότι πέθανε η ηθοποιός από τις «Τρεις Χάριτες» - Η ανάρτηση του Μπιμπίλα

Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε χαρακτηριστικά χθες το βράδυ: «Ήξερα ότι ένας άνθρωπος δεν ήταν και πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους ότι δεν σας το επιβεβαιώνω, το γράφω και στο facebook μην με παίρνετε τηλέφωνο δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται το γεγονός, και να σε ρωτάνε γιατί δεν υφίσταται και πού το ξέρετε εσείς… Έλεος.

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μακάρι να το ξεπεράσει. Επικοινώνησα με μία φίλη της από την πολυκατοικία και με μία ξαδέλφη της από τον Βόλο».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή και ποιος ζει ακόμα».

Ο Μπιμπίλας έχοντας δεχτεί δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα το μεσημέρι της Κυριακής σχετικά με την Αδαμάκη, απάντησε με ανάρτησή του στο facebook, στην οποία έγραψε τα παρακάτω: «Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι.

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».