Γιώργος Λιάγκας και Ανθή Σαλαγκούδη – Ποια είναι η αλήθεια για την σχέση τους;

19 Μαρτίου 2020 09:40

Λιαγκ

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ανθή Σαλαγκούδη, σύμφωνα με το εξώφυλλο του Hello, έχουν έρθει πολύ κοντά. Οι φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο μαρτυρούν πως η συνάντησή τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλική.
Στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε όταν πριν από 3 χρόνια υπήρχε πάλι η φήμη πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Τότε, μετά από σχετική ερώτηση σε συνέντευξή της, η Ανθή Σαλαγκούδη είχε πει χαρακτηριστικά πως είναι «διεστραμμένο». Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, είχε δηλώσει πως όλες κι όλες τρεις φορές την είχε συναντήσει στη ζωή του.
«Η έλξη υπήρχε», αποκάλυψε η Σταματίνα και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή μίλησε ένας δικός μου άνθρωπος με την Ανθή, σχέση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει όμως μια καλή διάθεση, υπάρχει ένα φλερτ, μια συμπάθεια. Είναι δύο άνθρωποι που βγαίνουν και περνούν καλά και μπορεί αυτό να εξελιχθεί σε κάτι άλλο; Πάντως, δεν είναι τυχαίο ότι συναντήθηκαν στο κέντρο».
Ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε: «Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι».

Και η Ανθή Σαλαγκούδη διαψεύδει την σχέση τους

Η Ανθή Σαλαγκούδη με ανάρτησή της στο Instagram διέψευσε τα περί σχέσης με τον παρουσιαστή. Δείτε τι έγραψε:

Σλαγκ