Γιώργος Λιάγκας: «Καμπανάκι» από τον ΑΝΤ1 για τη χαμηλή τηλεθέαση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Σεπτεμβρίου 2022 10:30

Θορυβημένοι είναι άπαντες στον ΑΝΤ1 με τα… ιστορικά χαμηλά του «Πρωινού» με συνέπεια οι υπεύθυνοι του καναλιού να έχουν μία όχι και τόσο ευχάριστη κουβέντα με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα…

Τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης του «Πρωινού» έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στον ΑΝΤ1.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του σταθμού θεωρούν υπεύθυνο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έχει αναλάβει όλο το βάρος αφού η Δούκισσα Νομικού ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με ένα μέρος της εκπομπής, που αφορά την ψυχαγωγία.

Πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες αναφέρουν πως ήδη υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να βρεθούν λύσεις που θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη.

Το κλίμα, όπως είναι φυσικό, δεν ήταν καλό. Οι παράγοντες του ΑΝΤ1 ήταν απόλυτα σαφείς. Ζήτησαν από τον Λιάγκα περισσότερο infotainment και λιγότερο κιτρινισμό.

Από τη δική του πλευρά, εκείνος φέρεται να απάντησε πως η κίτρινη δημοσιογραφία δεν πεθαίνει ποτέ.

Αφήνοντας, προφανώς, να εννοηθεί ότι προτίθεται να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Γενικά επικρατεί σύγχυση, ειδικά από τη στιγμή που η πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά (και πρώην σύζυγος του Λιάγκα), τα πάει πολύ καλά παίζοντας απέναντι, στον ΣΚΑΪ με το «Πρωινό μας».

Στον ΑΝΤ1 προτίθενται να προχωρήσουν σε αλλαγές στο «Πρωινό». Κανένας όμως δεν είναι σε θέση προς το παρόν να γνωρίζει ποιες θα είναι αυτές.

Το κανάλι θα περιμένει και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να διαπιστώσει αν θα παρουσιαστεί βελτίωση σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεθέαση. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, θα γίνουν παρεμβάσεις για να… σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, όσο τα νούμερα παραμένουν χαμηλά, το κλίμα στην εκπομπή μόνο ευχάριστο δεν είναι και αυτό είναι κάτι που άπαντες παραδέχονται, έστω και στο παρασκήνιο.

Και οι συντελεστές του «Πρωινού», από την πλευρά τους, περιμένουν να δουν τι θα (τους) φέρει το μέλλον. Που δεν φαίνεται ευοίωνο…