Γιώργος Λιάγκας: Κάρφωσαν κατά λάθος στον ANT1 την συνεργασία του με την Δούκισσα Νομικού

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 11:37

Με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο ο ΑΝΤ1 κάρφωσε κατά λάθος την συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με την Δούκισσα Νομικού αφού μία δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του καναλιού το αποκάλυψε εν τη ρύμη του λόγου

Και ενώ οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον Γιώργο Λιάγκα και ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 ακόμα δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση αφού ο παρουσιαστής έχει αρνητική στάση Απέναντι στην ξανθιά καλλονή θέλοντας ο ίδιος να έχει στο πλευρό του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν την Ευαγγελία Αραβανή.

Όμως με ένα Απρόοπτο που συνέβη σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος αποκάλυψε κατά λάθος και επίσημα τη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

«Του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα».

Και ενώ η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής καλοκαίρι μαζί σχολίαζε τα τεκταινόμενα της Ελληνικής showbiz στο διαδίκτυο και τις αναρτήσεις που κάνουν οι διάσημοι στα social media.

Μετά την Φυγή της Φαίης Σκορδά από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 βρέθηκαν να αναζητούν την παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα και τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν από την Κατερίνα Καραβάτου και την Ιωάννα Μαλέσκου μέχρι την Ευαγγελία Αραβανή και τη Δούκισσα Νομικού.

Και παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμούσε διακαώς δίπλα του να έχει την Ευαγγελία Αραβανή φαίνονται και στον ΑΝΤ1 είχαν αντίθετη άποψη και τελικά επικράτησε η γνώμη του καναλιού με την τουρτίτσα Νομικού να βάζει την εγγραφή της στο συμβόλαιο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Πρωινό ANT1.