Γιώργος Λιάγκας: Μετά τον ΑΝΤ1, τι; Το πρόσωπο που «φρέναρε» τις σχέσεις του με τον σταθμό

Και πριν από λίγο καιρό, πολλοί έγραφαν πως θα ήθελαν να είναι στη θέση του Γιώργου Λιάγκα. Να έχουν ένα συμβόλαιο που τους πληρώνει κι εκείνοι να… κάθονται. Να μην κάνουν εκπομπή, όπως ο δημοσιογράφος δηλαδή όλη αυτή τη σεζόν που διανύουμε. Τα… ωραία, όμως, κάποια στιγμή τελειώνουν. Όπως έχουμε γράψει, με το τέλος της σεζόν, συγκεκριμένα στα τέλη Ιουνίου τελειώνει και τυπικά η σχέση του με τον ΑΝΤ1. Αυτά μετά από έξι χρόνια συνεργασίας.

Το παρασκήνιο του διαζυγίου και οι νέες διαπραγματεύσεις 
Κύκλοι του ΑΝΤ1 χαρακτήριζαν απίθανο το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί η προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του τηλεπαρουσιαστή για ακόμη έναν χρόνο. Και είναι λογικό από τη στιγμή που δεν χρειάστηκε να τον αξιοποιήσουν ούτε καν φέτος. Πληροφορίες, δε, από το περιβάλλον του δημοσιογράφου αναφέρουν πως από Σεπτέμβριο και μετά δεν υπήρξε κανένα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού για οποιοδήποτε προτζεκτ. Μάλιστα, ούτε ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει έστω και για την τυπική λήξη της συνεργασίας.

Από την άλλη, έχει ήδη προχωρήσει, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σε συζητήσεις με το Open. Βέβαια, το παραπάνω μένει μέχρι στιγμής στη σφαίρα του… εικάζειν. Ο ίδιος άλλωστε τηρεί σιγή ιχθύος. Όπως και να ‘χει και εδώ είναι το θέμα, σύμφωνα με το περιβάλλον Λιάγκα, η μη αξιοποίησή του ήταν επιλογή συγκεκριμένου στελέχους. Σε αντιδιαστολή, δε, με το παραπάνω, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι ο παρουσιαστής διατηρεί άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του ΑΝΤ1.

Η απάντηση Λιάγκα

«Ότι του φανεί του Λωλοστεφανη. Το τι ανακρίβειες γράφονται πάλι για μένα … χωρίς εμένα. Κύριοι συνάδελφοι το ότι δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό δεν είναι αδυναμία αλλά σεβασμός», έγραψε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μάλιστα προχώρησε και σε… άλλου τύπου τοποθέτηση: «Επίσης το κινητό μου είναι πάντα ανοικτό. Τέλος το πόσες χυλόπιτες έχω ρίξει στον ύπνο μου στη Σαρλιζ Θιρον (σ.σ. Σαρλίζ Θέρον παρακαλώ) δε λέγεται. Άσχετα αν εκείνη φαντάζομαι πως δε με θέλει…».