Γιώργος Λιάγκας:Να γιατί χώρισα με την Σκορδά

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2024 09:38

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του και την πορεία του στην τηλεόραση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στο διάστημα του διαζυγίου του με τη Φαίη Σκορδά και τη νέα καθημερινότητα στην οποία θα έπρεπε να προσαρμοστούν οι γιοι τους.

Είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών. Και ένα παιδί άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα μαζί με την μητέρα μου, χώρισαν με μεγάλη σύγκρουση. Το θέμα είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια, εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από τη ζωή. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιον λόγο…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό των δικών του γονιών.

Όσο για το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά: «Ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός. Δεν ήθελα τα παιδιά να νιώσουν ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως και συνέβη με εμένα με έναν από τους γονείς μου. Εγώ το αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολά. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

«Από την άλλη, το γεγονός ότι εγώ πέρασα δύσκολα ως παιδί να είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Και δεν μιλώ υλικά. Και η μάνα τους και ο πατέρας τους, τα παιδιά έχουν δύο εξαιρετικούς γονείς νομίζω, κυρίως όμως να περνούν τα παιδιά ποιοτικό χρόνο με κάποια πράγματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

«Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα τη Φαίη, με ενέπνευσε να γίνω πατέρας»

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε. Προφανώς δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί στη ζωή μου γνώρισα τη Φαίη. Η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας, μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ. Είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα (…) Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με τη Φαίη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κι εγώ είμαι ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια έντονη προσωπικότητα. Άρα, μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ, θα το ξαναπώ…» κατέληξε για τον χωρισμό τους ο Γιώργος Λιάγκας καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου.