Γιώργος Λιάγκας: «Ο Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι, η Ρούλα ζήτησε να της φέρουν την Ίριδα και πέθανε την ίδια μέρα»

18 Απριλίου 2022 13:15

Ο Γιώργος Λιάγκας για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στο θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου και των εξωσυζυγικών σχέσεων που υπήρχαν στο ζευγάρι.

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι, η Ρούλα ζήτησε να της φέρουν την Ίριδα και πέθανε την ίδια μέρα»

Ο Γιώργος Λιάγκας για ακόμα μία φορά μίλησε για το θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πρωινή του εκπομπή και αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν ανάμεσα στην συγκεκριμένη γυναίκα και τον σύζυγό της αλλά και για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσαν και οι δύο κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι της ηλικίας μας, εμφανίσιμος, καμία σχέση με ποδόσφαιρο. Είναι στην ευρύτερη παρέα αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ξέραμε ότι δεν ήταν «τύπου σχέση», αλλά κάτι πολύ σύντομο, για ένα βράδυ, όταν ο Μάνος και η Ρούλα είχαν χωρίσει, δηλαδή την περίοδο πριν χαθεί η Ίριδα.

Ο Μάνος κατάλαβε από κάτι για αυτήν την «σχέση’ -δεν μου είχε πει συγκεκριμένα, γιατί ίσως να ντρεπόταν -την πίεση και η Ρούλα το ομολόγησε. Έτσι ο Μάνος έφυγε από το σπίτι και η Ρούλα τρελάθηκε. Εξαφανίστηκε, την ψάχνανε.

Και μετά που την βρήκαν, γύρισε σπίτι, ζήτησε την Ίριδα να της την φέρουν εκείνο το βράδυ, που είχε τραβήξει το τελευταίο βίντεο με την μπέμπα και την ίδια μέρα το μωρό πέθανε».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αναφέρθηκε διεξοδικά στον γάμο της στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη ενώ επέρριψε σε εκείνον όλα όσα δύσκολα πέρασε κατά την διάρκεια της κοινής τους πορείας αναφερόμενο είστε σε εξωσυζυγικές σχέσεις του αλλά και στα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με δηκτικό τρόπο τα όσα είπε η Ρούλα στην Σίσσυ Χρηστίδου

«Είναι πάρα πολύ πειραγμένη με τη σχέση του Μάνου με την νέα του κοπέλα, τη Ζωή. Να υπενθυμίσουμε ότι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύψαμε ότι πιθανότατα να είναι έγκυος μετά από όσα μας είπε κολλητός φίλος του Δασκαλάκη. Δεν μας το διέψευσε.

Η Ρούλα είναι πολύ πειραγμένη. Να πω ότι η Ρούλα βγαίνει επιλεκτικά σε κάποιες εκπομπές, όλοι την φωνάζουμε. Σε εμάς, ας πούμε, επειδή θεωρεί ότι έχουμε μία στάση απέναντί της, επιλέγει να μην βγαίνει. Σε άλλες εκπομπές βγαίνει, με γεια της με χαρά της»