Γιώργος Λιάγκας: Παιχνίδια με τους γιους του στη θάλασσα της Μυκόνου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Αυγούστου 2022 14:46

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο μαζί με τους γιους του.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται με τους γιους του Γιάννη και Δημήτρη στο κοσμοπολίτικο νησί. Εκεί ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε ενώ έπαιζαν στη θάλασσα.

Ο Λιάγκας αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά του και αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις τους προτού μεταβούν στη Μύκονο, είχαν επισκεφτεί την Τήνο.

Για άλλη μια φορά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν, όχι στη ζωή αλλά και τηλεοπτικά.

Kαθώς εκείνος μένει στον ΑΝΤ1, ενώ εκείνη θα συνεχίσει την καριέρα της σε άλλο κανάλι και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ.

Η Σκορδά και ο Λιάγκας, πέρα από τα επαγγελματικά τους, όμως, φαίνεται ότι αποφάσισαν να καθαρίσουν εντελώς και με τη μοιρασιά της περιουσίας τους.

Μια περιουσία που σε μεγάλο μέρος της δημιουργήθηκε τα χρόνια που ήταν ζευγάρι και συνεπώς ανήκει και στους δύο αλλά κυρίως στα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Το μόνο που είχαν πλέον κοινό οι δύο πρώην σύζυγοι και πρώην πλέον συνεργάτες ήταν το υπέροχο σπίτι στην Τήνο.

Ένα σπίτι που λατρεύουν και οι δύο και στο οποίο συνέχιζαν να κάνουν κάποιες φορές κοινές διακοπές ακόμη και μετά το χωρισμός τους, καθώς πλέον δεν έχουν διαφορές και θέλουν να περνούν κοινό χρόνο με τα δύο αγόρια τους.

Τώρα, το σπίτι βγαίνει προς πώληση για 750.000 ευρώ και το νέο μαθεύτηκε από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τα όσα γίνονται στο νησί.

Το σπίτι, μάλιστα, έχει ήδη βρει αγοραστή όπως λένε οι ίδιες πηγές, καθώς είναι περιζήτητο και σε ένα πολύ προνομιούχο σημείο του κυκλαδίτικου νησιού.

Το σπίτι στην Τήνο είχε αγοραστεί από κοινού, συνεπώς τα χρήματα από την πώληση θα μοιραστούν.

Κοινές ήταν και αρκετές μετοχές που είχαν αγοράσει όταν ήταν ζευγάρι, τις οποίες όμως έχουν ήδη πουλήσει και έχουν μοιραστεί τα χρήματα.