Γιώργος Λιάγκας: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον τηλεοπτικό «αέρα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Οκτωβρίου 2022 11:51

Πυρ και μανία έγινε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και απευθύνθηκε προς «συναδέλφους» λέγοντας ότι δεν θα πάρει άδεια από κανέναν για το πώς θα φτιάξει τη σκαλέτα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μετά την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» για την υπόθεση της 12χρονης, ξέσπασε στον τηλεοπτικό «αέρα» λέγοντας:

«Και να πω και κάτι ακόμα. Δεν θα ζητήσω μετά από τριάντα χρόνια δημοσιογραφίας, που έχω υπηρετήσει το lifestyle -και θα το υπηρετήσω ξανά αν χρειαστεί –δεν είναι κακό με αισθητική και άποψη, από κανέναν να διαμορφώσω τη σκαλέτα της εκπομπής μας. Από κανέναν! Δεν έχω σχολιάσει ποτέ τριάντα χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ!

Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω γιατί δεν σας θεωρώ συναδέλφους, για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από τριάντα χρόνια και στα 53 μας να μην μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη σωστή ενημέρωση και να αφυπνίσουμε κάποιες συνειδήσεις.

Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από τριάντα χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις.

Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ… Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια. Λοιπόν…

«Σας ζητώ συγγνώμη. Συγγνώμη από τους τηλεθεατές αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος».

Λίγα λεπτά αργότερα και με αφορμή τηλεφωνική επικοινωνία με τη γειτόνισσα του 53χρονου κατηγορούμενου, ο Λιάγκας ξέσπασε ξανά.

«Τρελαίνομαι! Κύριοι, θέλετε να ξανασυστηθούμε σε αυτή τη μικρή τηλεοπτική αγορά; Δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου ψεύτικη τηλεφωνική. Ποτέ! Μην με προκαλείτε. Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές με συνεργάτες τους.

Είναι ντροπή σας, να κουνάτε εσείς το δάχτυλό σας σε μένα. Μετά από τριάντα χρόνια. Σοβαρευτείτε και μαζευτείτε. Δεν θέλετε να ανοίξω το στόμα μου πραγματικά» είπε χαρακτηριστικά.