Γιώργος Λιάγκας: “Tην καλημέρα μου στην κυρία Πισπιρίγκου που μας βλέπει από τις φυλακές”

11 Μαΐου 2022 13:30

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο θέμα της Πάτρας και απευθύνθηκε δημόσια στην Ρούλα Πισπιρίγκου που όπως ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος παρακολουθεί την εκπομπή μέσα από τη φυλακή.

Ο δημοσιογράφος επιτέθηκε για ακόμα μία φορά στην προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά τη ζωή της και τις αναρτήσεις στα social media παρά το γεγονός ότι τα παιδιά της πέθαιναν το ένα μετά το άλλο!

«Ο πόνος ενός γονιού που χάνει το παιδί του είναι κάτι πολύ προσωπικό. Πας κλαις πάνω από τον τάφο και το κάνεις εσύ με την ψυχή του χαμένου σου παιδιού που… κάποιος φρόντισε να το πάρει. Ο πόνος της μάνας για το χαμένο της παιδί, αυτή η τραγωδία, δεν δημοσιοποιείται κυρία Πισπιρίγκου -την καλημέρα μου που μας βλέπετε μέσα στις φυλακές- στα social media.

Συγγνώμη, αλλά βγαίνω από τα ρούχα μου, ανατριχιάζω. Δεν μπορώ να το ακούω. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μια τέτοια προσωπική στιγμή, όταν χάνεται το παιδί σας, έχετε την ανάγκη να την μοιραστείτε δημόσια για να δείξετε τι; Πόσο καλή μάνα είστε και πόσο πονάτε για το παιδί σας;»,