Γιώργος Λιάγκας σε Δούκισσα Νομικού: «Όλα είναι ωραία πάνω μου… και κάτω μου»

Συντάκτης: Newsroom

15 Σεπτεμβρίου 2022 15:08

Γιώργος Λιάγκας σε Δούκισσα Νομικού: «Όλα είναι ωραία πάνω μου… και κάτω μου»

Ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Πρωινό» μη μπορώντας να αντισταθεί στα νόστιμα μπιφτέκια που ετοίμασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο παρουσιαστής του ANT1 ανέφερε πως αυτή την περίοδο προσέχει την διατροφή του κάτι που έδωσε αφορμή για νέα σχόλια από τους συνεργάτες του.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» και αντέδρασε ο παρουσιαστής: «Και κάτω μου».

Η Δούκισσα Νομικού «πάγωσε» ξεσπώντας σε γέλια στην κουζίνα της εκπομπής. «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Γιώργος Λιάγκας: Εξοργισμένος στον αέρα της εκπομπής του «Βράζω από θυμό! Δεν ντρέπεται λίγο»

Δεν κατάφερε να κρύψει την οργή του σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τον αέρα της εκπομπής του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου έστειλε εξώδικο σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να σταματήσουν πλέον να προβάλλουν το πρόσωπό του και να ασχολούνται με την υπόθεση άγριας δολοφονίας της γυναίκας του από τον ίδιο.

Αναφερόμενος στις απαιτήσεις του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου ο Γιώργος Λιαγκας δεν κατάφερε να κρύψει την οργή του και επιτέθηκε εναντίον του κάθε ομολογία δολοφόνου.

«Βράζω από θυμό! Ένας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και έχει πάρει την κόρη του και την έχει κάνει μέρος του σκηνικού για να αθωωθεί, τολμάει να στείλει εξώδικο, δεν μπορώ να πω το όνομα του κυρίου, ο συζυγοκτόνος λοιπόν. και μας απαγορεύει να λέμε το όνομά του.

Ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του με αυτόν τον βίαιο τρόπο και πήρε το παιδί του και το έσερνε στα κανάλια, στις κηδείες για να δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, τώρα ενδιαφέρεται για την εικόνα του -είμαι έξαλλος πραγματικά- και μας απαγορεύει να πούμε και το όνομά του.

Έκανε το παιδάκι αυτό μέρος του εγκλήματος για να σώσει το τομάρι του. Δεν ντρέπεται λίγο! Δεν ντρέπεται λίγο!».