Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε γιατί δεν μπαίνει, πλέον, σε αεροπλάνο

17 Δεκεμβρίου 2018 10:38

Ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε μία πολύ άσχημη εμπειρία που είχε παλαιότερα σε ταξίδι του με αεροπλάνο και τόνισε πως δεν ταξιδεύει πλέον με το συγκεκριμένο μέσο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και είπε μεταξύ άλλων πως δεν έχει μπει σε αεροπλάνο τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

– Υπήρξαν άνθρωποι που σας πλήγωσαν και σας έκλεισαν την πόρτα;

Προφανώς, μερικούς από αυτούς τους λατρεύω, με πλήγωσαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να καταλάβω τη ζωή μου. Κάνω τα πάντα για να μη φύγουν από τη ζωή μου οι άνθρωποι που αγάπησα, ακόμα κι αυτοί που συνδέθηκα μαζί τους που έζησα μαζί τους, παντρεμένος ή ανύπαντρος. Θα ήθελα να είναι όλοι σ’ ένα μεγάλο κύκλο που να κυκλώνει τη ζωή μου, να την ημερεύει και να την ομορφαίνει, θα ήθελα κάτι που να με ξαφνιάσει. Μια τεράστια αιφνίδια αλλαγή, θα μπορούσε να ήταν ένα ταξίδι… αλλά πλέον δεν μπαίνω στα αεροπλάνα γι’ άλλους λόγους.

– Ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί;

Δεν μου αρέσει να ταξιδεύω με αεροπλάνο, μου αρέσει να πατάω στη γη. Έχω άσχημες αναμνήσεις από τότε που έπαιζα μπάλα. Είχα ένα πολύ δύσκολο περιστατικό στο αεροπλάνο και από τότε, ενώ ταξίδεψα πολύ λόγω της δημοσιογραφίας, τώρα το αποφεύγω, δεν το χρειάζομαι. Τελευταία φορά ταξίδεψα πριν από τέσσερα χρόνια.

– Τι πάθατε μέσα στο αεροπλάνο;

Ήμουν ποδοσφαιριστής, παίζαμε μπάλα στη Σαραγόσα, στην Ισπανία, έπαθα μια τόσο σοβαρή τροφική δηλητηρίαση, που δεν έπρεπε να ταξιδέψω, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκείνη την ημέρα, είχα στεγνώσει. Τότε δεν είχα διαβατήριο, ήμουν χαρακτηρισμένος τα χρόνια εκείνα, ήμουν με ομαδικό και με έβαλαν με το ζόρι στο αεροπλάνο. Αυτό το ταξίδι μου το άφησε αυτό… πίστευα ότι δεν θα το βγάλω. Πέντε ώρες ταξίδι, με πολλές κακές συνθήκες, κάθε λίγο εμετούς… δεν θέλω να τα θυμάμαι… έχω μια περίεργη ανασφάλεια. Όταν ταξιδεύω με φίλους γιατρούς, δεν φοβάμαι, έχω μεγάλη ασφάλεια. Δεν θέλω το αεροπλάνο.