Γιώργος Λιανός – αποκάλυψη: αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το Survivor 4 και γύρισε στην Ελλάδα

26 Μαΐου 2021 09:10

Γιώργος Λιανός - αποκάλυψη: αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το Survivor 4 και γύρισε στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιανός. Μόνο που αυτή τη φορά ο λόγος απουσίας του από το Survivor 4 δεν είναι οικογενειακός. Είναι άκρως επαγγελματικός.

Ο Γιώργος Λιανός την προηγούμενη φορά που ήρθε ήταν για τη γέννηση του μωρού του. Τώρα ήρθε για δουλειά. Ήδη, χθες βρέθηκε στο ραδιόφωνο του Sfera. Όπου μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο παρουσιάζουν καθημερινά την πρωινή εκπομπή.

Η Νάνσυ αποκάλυψε την παρουσία του μέσω της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram. “Μια μεγάλη αγκαλιά. Η ομάδα μας και πάλι μαζί”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητας στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα. O λόγος απουσίας από το Survivor ήταν επαγγελματικός καθώς ο Γιώργος Λιανός είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας γνωστής μάρκας καφέ.

Kάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος ενώ παρουσίαζε το Survivor έγινε το πρόσωπο της Coca Cola. Για τα γυρίσματα του διαφημιστικού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Μήλο και σε λίγο καιρό αναμένεται να τα δούμε στις οθόνες μας.

Όσο για την επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο αυτή αναμένεται να γίνει άμεσα οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα λείψει πολύ από το παιχνίδι. Το οποίο αυτό το διάστημα θα το παρουσιάζει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.