Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Σήμερα η βάφτιση της κόρης τους

Συντάκτης: Newsroom

2 Σεπτεμβρίου 2022 15:33

Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του βαφτίζουν σήμερα την κόρη τους. Η μικρή θα πάρει δύο ονόματα. Βαλέρια και Ασημούλα και προσφάτως όλη η οικογένεια βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα με βαπτιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η τελετή έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 17.30, σε κτήμα λίγο έξω από την Αθήνα, με προσκεκλημένους κόσμο από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Γιώργος Λιανός: Οι προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης του Βαλέριας! Η μικρή διάλεξε μόνη της τα ρούχα της

Ο Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του αλλά και τα παιδιά τους απολαμβάνουν όμορφες διακοπές στο νησί της Ρόδου και η μικρή Βαλέρια ετοιμάζεται για τη βάφτιση της.

Το ζευγάρι, σε ένα διάλειμμα από τις ξέγνοιαστες στιγμές του, βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα με βαπτιστικά μαζί με τη μικρή Βαλέρια. Εκεί, η 1,5 έτους Βαλέρια έκανε τη βόλτα της στον χώρο και περιεργάστηκε τα ρούχα που θα βάλει στη βάπτισή της.

Βίντεο από τις προετοιμασίες μοιράστηκε ο Γιώργος Λιανός με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Το δεύτερο όνομα της κόρης του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη θα είναι Ασημούλα.

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη μαζί με την κόρη τους βρέθηκαν πρόσφατα στη γενέτειρα του παρουσιαστή, στις Φιλιάτες. Εκεί, ο Γιώργος Λιανός απαθανάτισε την κόρη του μαζί με τον πατέρα του σε ένα πολύ τρυφερό βίντεο.