Γιώργος Λιανός: Ο λόγος που υπερασπίστηκε δημόσια τη Χριστίνα Μπόμπα

29 Φεβρουαρίου 2020 13:56

Λιανός

Τον φίλο και συνεργάτη του στο ραδιόφωνο, Γιώργο Λιανό, υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» o Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ευκαιρία που του δόθηκε με την παρουσίαση του «The Voice», αλλά και στη συνεργασία του με την Χριστίνα Μπόμπα, την οποία στήριξε δημόσια.
«Περάσαμε πολύ ωραία στο Voice. Ήταν η πρώτη της φορά και πέσαμε όλοι πάνω της. Εγώ θεωρώ πως την αγχώσαμε λίγο τη Χριστίνα. Δηλαδή ξαφνικά στο πρώτο γύρισμα εκεί που δεν είχε τηλεοπτική εμπειρία, ήμουν και εγώ από πάνω της, ο αρχισυντάκτης, όλος ο κόσμος. Θεωρώ πως την αγχώσαμε λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε.
Της την πέσανε. Ένιωσα την ανάγκη να την υπερασπιστώ σαν φίλος, γιατί θεώρησα πως ήταν λίγο υπερβολικό αυτό που έγινε με τη Χριστίνα. Είναι ένα πρόσωπο που όσον αφορά τα social media έχει μεγάλη απήχηση. Οτιδήποτε και να ανεβάσει στο Instagram, υπάρχει ένας λαός που την ακολουθεί.
Θεωρώ ότι αυτό, που και που ενοχλεί τον κόσμο της τηλεόρασης. Και έψαχναν να βρουν και το παραμικρό για να σχολιάσουν κάτι αρνητικό. Προσπαθήσαμε να γίνουμε όλοι μια ασπίδα μπροστά της.
Το πολύ καλό που έκανε ήταν ότι έμεινε ανεπηρέαστη. Συνέχισε να κάνει αυτό που έκανε με πολύ σοβαρό και επαγγελματικό τρόπο. Τα πρόσεχε όλα στη λεπτομέρεια. Θεωρώ πως αν της δοθούν και άλλες ευκαιρίες θα διαγράψει καλή πορεία» είπε ο Γιώργος Λιανός.