Γιώργος Λιανός: «Το Survivor All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου»

Συντάκτης: Newsroom

29 Νοεμβρίου 2022 17:00

Γιώργος Λιανός: «Το Survivor All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star, τονίζοντας ότι θα είναι το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου.

«Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι καλά, αλλά και την κατάσταση των παικτών. Οι παίκτες είναι παραπάνω από τον αριθμό που θέλαμε. Δεν έχει κοπεί κανένας παίκτης γιατί είναι όλοι σε καλή φυσική κατάσταση. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται 24 παίκτες και για να ολοκληρωθεί παραπάνω. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τα εισιτήρια μας για να αναχωρήσουμε. Εύχομαι να κάνουμε γιορτές εδώ».

«Εύχομαι ο Τριαντάφυλλος να είναι μέσα γιατί έχει γράψει αρκετά στο Survivor. Πιστεύω ότι το All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου. Πιστεύω θα έχουμε αρκετές ανατροπές και θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Ντάνο. Το θέμα του έχει απομακρυνθεί λίγο. Το καινούργιο κράμα που θα δημιουργηθεί με τους χαρακτήρες θα είναι εκρηκτικό».

«Το The Voice δεν θα προλάβω να το ολοκληρώσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολύ καλά χέρια να το συνεχίσουν” είπε κλείνοντας για το “The Voice”».

Γιώργος Λιανός: Όσα είπε για την συνεργασία και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Γιώργος Λιανός: Όσα είπε για την συνεργασία και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, τόσο για το Survivor, όσο και για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δε νομίζω ότι είναι τέτοια τα ποσά, αλλά επειδή το Survivor All Star κοντεύει να ξεκινήσει, θα πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε για το γύρω γύρω και πλέον να δώσουμε ραντεβού στους στίβους μάχης, που εκεί ξεκινά το πραγματικό Survivor. Αφού όλοι κάνουν τις συμφωνίες τους, πρέπει να συγκεντρωθούμε και το λέω και προς τους παίκτες δημόσια. Ήρθε ο καιρός να χαμηλώσουν οι φωνές και τα σχόλια και να συγκεντρωθούν στον πραγματικό αγώνα, που ξεκινά σε πολύ λίγο. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ γιατί τα καλέσματα που έχουν γίνει από την παραγωγή σε συγκεκριμένους παίκτες, είναι επιτυχημένα. Δεν θα ήθελα να είμαι σε θέση παίκτη, που δεν έκανε το οικονομικό deal που ήθελε και να το βλέπει από το σπίτι του. Θα είναι λιγάκι στενάχωρο, γιατί ξέρω ότι βαθιά μέσα τους όλοι οι παίκτες θέλουν να ξαναζήσουν αυτήν την εμπειρία, γνωρίζοντας πλέον τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Φυσικά και γίνεται All Star (χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο)» είπε σχετικά με το Survivor All Star ο Γιώργος Λιανός.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνεργασία και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Εκείνη την περίοδο μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, που θεωρούσα ότι ήρθε η στιγμή να υλοποιήσω και να ασχοληθώ πιο ατομικά με αυτό το θέμα. Σίγουρα μέχρι τότε ήμουν μέλος μιας παρέας, είχα κάνει κάποια projects μόνος μου. Παρόλα αυτά μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να μπω στην Acun Medya και δεν ήθελα να τη χάσω. Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Καψόνια μόνο στο στρατό έχω περάσει».