Γιώργος Λιβάνης: «Όταν μου μιλάνε για τη Μαριαλένα τους απαντάω: Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική μου»

Δημοσιεύθηκε: 25 Νοεμβρίου 2021 08:20
Γιώργος Λιβάνης: «Όταν μου μιλάνε για τη Μαριαλένα τους απαντάω: Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική μου»

Ο Γιώργος Λιβάνης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την νέα του συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη για την νυχτερινή σεζόν που ξεκινά. Παράλληλα μίλησε για τον ντόρο που έγινε πέρυσι τον χειμώνα γύρω από το όνομά του και την σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Γιώργος Λιβάνης: «Όταν μου μιλάνε για τη Μαριαλένα τους απαντάω: Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική μου».

Ξεκαθάρισε ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε κάτι το ουσιαστικό και προσπαθεί ο κόσμος να τον ξέρει μέσα από τη δουλειά του και τα τραγούδια του.

«Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου, ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου και άφησα να περάσει. Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει πολύς κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα με τη Μαριαλένα τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω».

Advertisement

Η αναμενόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν να συνεργαστούμε πριν από τον κορονοϊο, έγινε αυτό με τον κορονοϊό και θα συνεργαστούμε τώρα. Τον τελευταίο μήνα βρισκόμαστε και στο σπίτι του, είναι ένας άνθρωπος που ενώ στην αρχή τον φοβόμουν, αυτό έφυγε σε δευτερόλεπτα. Είναι πολύ απλός και μου ταιριάζει».

 

Advertisement