Γιώργος Μαρίνος: Η εφιαλτική ιστορία πίσω από την πώληση της βίλας στον Νέο Βουτζά

20 Μαΐου 2022 14:05

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποτραβηχτεί εδώ και χρόνια από το προσκήνιο, ενώ παράλληλα προχώρησε στην πώληση των δύο σπιτιών που κατείχε.

Ο 82χρονος showman Γιώργος Μαρίνος αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Επιπλέον, ο άλλοτε κορυφαίος παρουσιαστής και ηθοποιός πήρε την απόφαση να βάλει πωλητήριο στα σπίτια που διέθετε, σε Αμπελόκηπους και Νέο Βουτζά. Μάλιστα, η παραχώρηση του δεύτερου προκάλεσε πολλά σχόλια. Και αυτό επειδή όσοι τον γνωρίζουν καλά, ήξεραν ότι αγαπούσε τη βίλα, η οποία στην ουσία αποτελούσε το καταφύγιό του.

Εντούτοις, υπάρχει μία σκληρή ιστορία πίσω από την κίνηση του Μαρίνου να δώσει την έπαυλη. Στους χώρους της είχε βιώσει μία εξαιρετικά δυσάρεστη και τραυματική εμπειρία, η οποία τον επηρέασε.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου δέκα χρόνια, για την ακρίβεια τον Απρίλιο του 2012, έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στη βίλα εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η μπαλκονόπορτα δεν ήταν κλειδωμένη. Την ώρα εκείνη ο Μαρίνος ξεκουραζόταν.

Όπως είναι φυσικό, σοκαρίστηκε όταν αντίκρυσε τους δύο άνδρες μπροστά του και μάλιστα να τον σημαδεύουν με τα όπλα τους. Αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που διέτρεχε, τους αποκάλυψε πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο όπως και τον συνδυασμό. Οι δράστες δεν έχασαν στιγμή. Αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 100.000 ευρώ καθώς και 25.000 ευρώ σε μετρητά. Αμέσως μετά διέφυγαν στο σκοτάδι χωρίς να του προκαλέσουν κακό.

Ο σοκαρισμένος Μαρίνος κάλεσε την Αστυνομία όμως οι ληστές ήταν ήδη πολύ μακριά.

Μετά από το περιστατικό αυτό, ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να ζήσει στη βίλα στον Νέο Βουτζά. Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε δεν του επέτρεπαν να παραμείνει εκεί καθώς φοβούνταν ότι ήταν πιθανό να βιώσει ξανά μία τέτοια οδυνηρή εμπειρία.

Έτσι, πήρε την απόφαση να μετακομίσει και να αφήσει πίσω του την έπαυλη με την πισίνα και τον υπέροχο κήπο, που ο ίδιος φρόντιζε με αγάπη.