Γιώργος Μαρίνος: Λύθηκε το μυστήριο με τη βίλα του στο Νέο Βουτζά

Συντάκτης: Newsroom

15 Νοεμβρίου 2022 13:45

Γιώργος Μαρίνος: Λύθηκε το μυστήριο με τη βίλα στο Νέο Βουτζά

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με ένα «μυστήριο» να υπάρχει γύρω από το όνομά του για το που βρίσκεται, πώς είναι η υγεία του και ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό», το σπίτι του στο Νέο Βουτζά έχει πουληθεί εδώ και 10 χρόνια, κάτω από άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός μίλησε με τους «νέους» ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν κρατήσει τις «πινελιές» του Γιώργου Μαρίνου, δηλαδή δεν έχουν προχωρήσει σε αλλαγές στον εξωτερικό.

Μάλιστα, οι ίδιοι επιθυμούν να γνωστοποιηθεί ότι το σπίτι έχει πουληθεί εδώ και 10 χρόνια και δεν υπάρχει κανένα «θρίλερ».

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους λόγους που ο Γιώργος Μαρίνος που θέλησε να πουλήσει την πολυτελή βίλα στον Νέο Βουτζά ήταν και η ληστεία που είχε γίνει σε αυτό το 2012.

 

Πωλίνα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι, ήταν πάντοτε κοινωνικός»

Η Πωλίνα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Γιάννη Πάριο, στον Γιώργο Μαρίνο, στη φωτογράφιση του Playboy, και στο τραγούδι «Πάμε για τρέλες στις Σευχέλλες».

«Μπήκα στην ομάδα του Γιάννη Πάριου και ξεκινήσαμε μια περιοδεία. Πήγαμε Αμερική και Αλβανία. Το 1978 ήταν ο 2ος μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε τα σύνορα. Ο Γιάννης Πάριος είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει.

Είναι σαν να έχεις ένα 10χρονο παιδί. Παίζει, πειράζει, κάνει σκανταλιές. Το ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί είναι μια προσωπική του επιλογή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι. Ήταν πάντοτε κοινωνικός».

Για την φωτογράφισή της στο Playboy είπε: «Επειδή δεν θα πληρωνόμουν είχα βάλει όρο ότι εγώ θα αποφασίσω για τη φωτογράφιση.

Ξεκινήσαμε για τις Σεϋχέλλες, γιατί γράφαμε το κομμάτι “Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες”.

Βάλανε ένα σποτάκι από το ρεφρέν του κομματιού και τη φωτογραφία του εξωφύλλου στο κρατικό κανάλι και έγινε πανικός».

Για τον γάμο της με τον Μεγακλή Βιντιάδη είπε: «Γνωριστήκαμε όταν ήμουν με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Κάποια στιγμή μου είπε αν θέλω να παντρευτούμε και έγινε».

«Στη φάση που ήμουν έγκυος στον Απόστολο δεν είχα πάρει ακόμα διαζύγιο. Οι δημοσιογράφοι με αντιμετώπιζαν με ευγένεια.

Το εξώφυλλο αυτό είναι ενός φίλου και γείτονα. Την είδηση την έδωσαν οι παρατρεχάμενοι που ήταν δίπλα μου, οι κολλητοί μου. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο».