Μαυρίδης – Καθάργια: Διαζύγιο – «βόμβα» έπειτα από εννέα μήνες γάμου!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Φεβρουαρίου 2023 11:33

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους

O Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από εννιά μήνες γάμου.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του, η ψυχολόγος Κρίστη Καθάργια έκριναν ότι η σχέση τους, που διήρκησε περίπου τρία χρόνια, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Έτσι, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου μετά από εννιά μήνες έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι έδειχνε αγαπημένο, είχε μάλιστα συμμετέχει και στην ταξιδιωτική εκπομπή «Αsia Express» του Star.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε «ανεβάσει» και βίντεο με την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην αγαπημένη του, τον Ιούλιο του 2021.

«Η συγκατοίκηση, η συντροφικότητα και όλα αυτά ήρθαν στην πορεία της ζωής μου, όπου και μου το έβγαλε ο άνθρωπός μου και έτσι προχώρησα στην πρόταση.

Όταν της έκανα την πρόταση γάμου νόμιζε πως η κάμερα έγραφε για τα γυρίσματα της εκπομπής, καλά πήγε όμως», είχε πει ο παρουσιαστής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022.

Οι φήμες περί χωρισμού υπήρχαν το τελευταίο διάστημα.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του χωρισμού.

Στην τελευταία τους τηλεοπτική εμφάνιση, στην εκπομπή «Dot» του MEGA, στις αρχές Δεκεμβρίου, είχαν μιλήσει για τη σχέση τους.

«Ένιωσα διαφορετικά όταν τον γνώρισα. Όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν ελεύθερη και μόλις δίνω το χέρι μου κάτι ένιωσα, ότι κάτι συμβαίνει. Ήταν διαφορετική η αίσθηση της γνωριμίας, σαν να το έβλεπα μετά να συμβαίνει», είπε η Καθάργια.

Ο Μαυρίδης ανέφερε: «Πολλά χρόνια ήμουν εργένης, περνούσα πολλά χρόνια να είμαι μέσα στο σκάφος και περνούσα καταπληκτικά. Γνωρίζω την αδελφή της και έτσι γνώρισα και την Κρίστυ. Προφανώς μου άρεσε και έστειλα στην αδελφή της μήνυμα που έχει γίνει screenshot σε όλη την οικογένεια. Και είπα ότι δεν πειράζει που έχετε πάει Λιτόχωρο, εξάλλου εγώ θα την παντρευτώ μία μέρα και θα τη βλέπω κάθε μέρα».