Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: μήνας του μέλιτος στο Asia Express

9 Μαΐου 2022 09:40

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: μήνας του μέλιτος στο Asia Express

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του, Κρίστη Καθάργια βρέθηκαν σήμερα το πρωΐ στο πλατό για τις ανάγκες της φωτογράφησης του Asia Express, μαζί με τα υπόλοιπα ζευγάρια του ταξιδιωτικού ριάλιτι

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια συνάντησαν την κάμερα του Happy Day και απάντησαν στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Alpha. Μίλησαν για την απόφασή τους να κάνουν τον γάμο τους λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Και με την ευκαιρία αυτή να κάνουν ένα ασυνήθιστο ταξίδι του μέλιτος.

Το ζευγάρι, στην πρώτη εμφάνισή του μετά τον πολιτικό γάμο, δήλωσε: «Ήταν ωραία, κάναμε ακριβώς αυτό που θέλαμε. Τόσο όσο! Δε ξέρουμε αν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο στο μέλλον». Είπε η Κρίστη Καθάργια.
«Κάναμε πολιτικό γάμο, βάλαμε μία υπογραφή. Δεν είχε ούτε θρησκευτικά, ούτε τίποτα. Μαζευτήκαμε οικογένειες, επισημοποιήσαμε τη σχέση μας μετά από 3 χρόνια σχεδόν και αυτά… Πολύ οικογενειακά, απλά και ήσυχα». Πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Μαυρίδης. Ενώ συμπλήρωσε πως: «Οι οικογένειές μας λένε ότι είμαι ο πιο έξυπνος γαμπρός που υπάρχει γιατί πάω να κάνω μήνα του μέλιτος και αντί να δώσω λεφτά, μου δίνουν».

Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε πει στην κάμερα του Τι λες Τώρα

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά». Eίπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Παιδιά δε χρειάστηκε να με πείσει. Ενθουσιάστηκα από μόνη μου. Χοροπηδούσα. Προσπαθεί τώρα να με πείσει ότι αυτό θα είναι το ταξίδι του μέλιτος και του λέω ότι αποκλείεται». Eίπε με την σειρά της η Κρίστη Καθάργια.

«Ο Γιώργος δε με έπεισε για να πάω στο Asia Express και εγώ δεν τον έπεισα για βάλει κοστούμι στον γάμο, μου τα έφερε από μόνος του». Δήλωσε στη συνέχεια η Κρίστη Καθάργια.