Γιώργος Μαυρίδης: στο Survivor θα πήγαινα για να πάρω τα λεφτά (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 8 Απριλίου 2021 15:15
Γιώργος Μαυρίδης: στο Survivor θα πήγαινα για να πάρω τα λεφτά (βίντεο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανε στην εκπομπή Ευτυχείτε, ενώ δήλωσε πως θα πήγαινε στο Survivor για τα χρήματα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης επίσης αναφέρθηκε και στην ταινία του για τα αδέσποτα ζώα με τον τίτλο «Σπίτι των Αγγέλων». «Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορονοϊού», εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και αποκάλυψε: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό. Που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα». Ενώ, στην ερώτηση αν θα δεχόταν να παρουσιάσει εκείνος το Survivor είπε: «Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια». Τέλος, για την ταινία «Σπίτι των Αγγέλων» είπε: «Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους».

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT