Γιώργος Μαζωνάκης: Χειμερινή βουτιά στη Σητεία για τον τραγουδιστή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Ιανουαρίου 2023 12:37

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σητεία, βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τη χειμερινή βουτιά που πραγματοποίησε κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

Μάλιστα, σε αυτό ακούγεται να λέει «γιάντα μωρέ κουμπάρε; Πάω να ρίξω μια βουτιά εδώ στη Σητεία!».

Αναρτώντας το βίντεο ο Μαζωνάκης σχολίασε: «Κρήτη, Σητεία, Πεύκοι… Θεραπότοπος».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαζωνάκης κάνει μπάνιο στη θάλασσα τον χειμώνα.

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Μήδεια, το 2021, είχε αναρτήσει σχετικό βίντεο που τον έδειχνε στην παραλία, με βρεγμένα μαλλιά, τα οποία πρόδιδαν ότι ήδη είχε κάνει τη βουτιά του ενώ γύρω του έπεφτε χιόνι.

«Ένα από τα ωραιότερα δώρα που μου έκανα εδώ και μερικά χρόνια, η θάλασσα!» έγραφε ο ίδιος τότε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκαν πρόσφατα στο μεγαλύτερο μαγείρεμα ανθρωπιάς για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Μαζωνάκης μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του δήμου.

Στον Πειραιά, σε μία περιοχή σύμβολο τόσο για τον Μαζωνάκη όσο και για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαζεύτηκε πλήθος κόσμου ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.

Ο Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαγείρεψε, μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά στον κόσμο και φυσικά τραγούδησε τις επιτυχίες του.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια», τόνισε ο Μαζωνάκης.

Παλαιότερα, ο τραγουδιστής μπήκε στο μετρό και πήγε στον Πειραιά, στην παλιά του γειτονιά!

O Μαζωνάκης, ο οποίος έχει ερμηνεύσει το κομμάτι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», έκανε πράξη τους στίχους του και πήγε μια βόλτα στον Πειραιά χρησιμοποιώντας το μετρό.

Επιβιβάστηκε στον συρμό στον σταθμό του Συντάγματος -φορώντας μάσκα προστασίας- και κατέβηκε στον Πειραιά. Στη συνέχεια περπάτησε στην Πλατεία Θεάτρου, με τη συνοδεία του να καταγράφει τις αντιδράσεις των περαστικών που τον συναντούσαν.