Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντησή του για τη διαμάχη με τον Διονύση Σχοινά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Σεπτεμβρίου 2022 11:33

O Γιώργος Μαζωνάκης ρωτήθηκε για τα όσα συνέβησαν με τον Διονύση Σχοινά και οδήγησαν στο «ναυάγιο» της συνεργασίας τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα».

Αρχικά, ρωτήθηκε ποιος καλλιτέχνης θα βρίσκεται μαζί του στο σχήμα στο Κέντρο Αθηνών, όπου θα εμφανίζεται στη νέα σεζόν.

«Στο πλευρό μου θα δείτε… εμένα», είπε χιουμοριστικά ο Μαζωνάκης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Σχοινά, μετά την αποχώρηση του δεύτερου από το σχήμα τους.

Ο τραγουδιστής προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις. «Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά», αρκέστηκε να πει χαμογελώντας.

Πριν από δύο εβδομάδες έπεσαν ουσιαστικά οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο που πάντα υπάρχει σε τέτοια θέματα, ενημέρωσε με sms ότι αποχωρεί από το σχήμα, που διαλύθηκε στα εξ ως συνετέθη μετά από δυο αναβολές έναρξης, αναβολές που έδωσαν τροφή για σχόλια και σενάρια γύρω από το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις εδώ και χρόνια και η συνεργασία τους ήταν κάτι που δεν προέκυψε τυχαία.

Ο Μαζώ την ήθελε, ο Σχοινάς επίσης.

Σε ό,τι αφορά το περίφημο θέμα της αφίσας, ο Σχοινάς την είχε αναρτήσει στο Instagram του, κάτι που δείχνει ότι πρόβλημα δεν υπήρξε, ή αν υπήρξε λύθηκε και δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρό ώστε να τινάξει στον αέρα το σχήμα.

Είχε συμφωνηθεί να κάνει δυο προγράμματα σύμφωνα με όσα διαρρέουν, όμως τελικά για λόγους που πιθανόν γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αποχώρησε οριστικά.

Τελικά, με ανάρτηση του έδωσε τη δική του εξήγηση για την απόφαση του γράφοντας: «Αγαπημένα μου φιλαράκια επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δυο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να ξέρω το λόγο!

Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομα μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».