Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά

Συντάκτης: Newsroom

22 Δεκεμβρίου 2022 10:05

Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκαν χθες Τετάρτη 21/12 στο μεγαλύτερο μαγείρεμα ανθρωπιάς για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν χθες στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του Δήμου.

Στον Πειραιά, σε μία περιοχή σύμβολο τόσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη, όσο και για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαζεύτηκε πλήθος κόσμου ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη. Χθες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαγείρεψε, μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά στον κόσμο και φυσικά τραγούδησε τις επιτυχίες του.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια» τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε στον Πειραιά με μετρό και προκάλεσε… χαμό!

Στο μετρό μπήκε μπήκε ο ανατρεπτικός και απρόβλεπτος Γιώργος Μαζωνάκης και πήγε στον Πειραιά, στην παλιά του γειτονιά!

O δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος έχει ερμηνεύσει το κομμάτι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», έκανε πράξη τους στίχους του και πήγε μια βόλτα στον Πειραιά χρησιμοποιώντας το μετρό.

Επιβιβάστηκε στον συρμό στον σταθμό του Συντάγματος -φορώντας μάσκα προστασίας- και κατέβηκε στον Πειραιά. Στη συνέχεια περπάτησε στην Πλατεία Θεάτρου, με τη συνοδεία του να καταγράφει τις αντιδράσεις των περαστικών που τον συναντούσαν.

Πολλοί τον χαιρέτισαν και του μίλησαν, ενώ κάποιοι ζήτησαν να βγουν φωτογραφία μαζί του.Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν άνετος και με χιούμορ και συνομίλησε με τους έκπληκτους επιβάτες του μετρό αλλά και με τους ανθρώπους στον δρόμο που τον αναγνώριζαν.

Μέσα στον συρμό, έβγαλε selfie με έναν νεαρό, μίλησε με κόσμο και βγαίνοντας μια κυρία του ζήτησε αυτόγραφο.

Αυτή που έκλεψε πάντως τις εντυπώσεις ήταν μια κοπέλα που του έστελνε φιλάκια από μακριά και σήκωσε τη γούνα της, φωνάζοντας: «Για σένα πήρα τη γούνα, για να σου μοιάζω»!

 

Από εκεί και πέρα, αίσθηση και πολλά σχόλια είχε προκαλέσει η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη και στην πρόσφατη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών.

Μετά από δύο αναβολές και την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, ο δημοφιλής ερμηνευτής πραγματοποίησε την πρεμιέρα του για τη φετινή σεζόν.

O δημοφιλής τραγουδιστής παρουσιάστηκε, λίγο πριν βγει στη σκηνή έχοντας βάψει το μαλλί του άσπρο με μαύρες βούλες!

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τη νέα του εμφάνιση σημειώνοντας στη λεζάντα: «Η πεπατημένη δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη…».