ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «MEGA LIVE ALBUM»

13 Φεβρουαρίου 2021 15:40

Το «MEGA LIVE ALBUM» είναι μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη να ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του 30 χρόνια επιτυχίες. Το live ηχογραφήθηκε και μεταδόθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» στις 19/12/2020, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης!

Από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει live αγαπημένες επιτυχίες! Μαζί με τον Μιχάλη Stavento εξηγούν τι σημαίνει «αγαπώ», ενώ τιμά τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά», όπως λέει ο ίδιος. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», στο «MEGA LIVE ALBUM» περιέχονται διαχρονικά τραγούδια, ύμνοι στο μπουζούκι, με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη να υποκλίνεται στη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών!

Ένα live album ορόσημο για το ελληνικό τραγούδι, αφού περιλαμβάνει τραγούδια, αξεπέραστα στο χρόνο εδώ και δεκαετίες, αλλά και νέες, τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη. Από το «Ανήκω σε μένα», το «Παιδί της νύχτας», το «Gucci φόρεμα», το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», το «Τέσσερις πήγε», το «Ζηλεύω», το «Καλώς σας βρήκα», το «Μου λείπεις», το «Τέρμα», μέχρι το «Διανυκτερεύω», το «Ένα θαύμα», το «Οινόπνευμα φτηνό», το «Ώρες μικρές», το «Τόσα βράδια»! Το «MEGA LIVE ALBUM» αποτελεί μία κατάθεση ψυχής με τον μαγικό Γιώργο Μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».