Γιώργος Μαζωνάκης: Βουτιές στη θάλασσα παρέα με τη σκυλίτσα του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Μαρτίου 2023 11:41

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ζεϊμπέκικο της μητέρας του στη συναυλία του

O Γιώργος Μαζωνάκης είναι, ως γνωστόν, χειμερινός κολυμβητής και δεν πτοείται από τις κακές καιρικές συνθήκες και το κρύο.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης έκανε προ ημερών τις βουτιές του στη θάλασσα, έχοντας παρέα τον πιο πιστό του φίλο, την αγαπημένη του Αρίθα.

Αφού βγήκε από τη θάλασσα, ο καλλιτέχνης επιδόθηκε σε παιχνίδι με τη σκυλίτσα του και κατέγραψε τα πάντα στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Μια μικρή συναυλία έδωσε ο Μαζωνάκης πριν από μερικές μέρες στις κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο τραγουδιστής πήγε στο γυναικείο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού, ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του και επισκέφτηκε και τα κελιά των θαυμαστριών του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «ανέβασε» βίντεο από εκείνη την ημέρα.

Ο Μαζωνάκης εμφανίζεται να περπατά στους διαδρόμους της φυλακής, να χαιρετά τις κρατούμενες και να συζητά με μερικές από αυτές. Ακόμη, δείχνει αποσπάσματα από τη συναυλία που παραχώρησε στον προαύλιο χώρο και στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στη βιβλιοθήκη και τα κελιά.

«Πίστη – Ελπίδα – Αγάπη. Σας ευχαριστώ… Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Από εκεί και πέρα, ο Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκαν πρόσφατα στο μεγαλύτερο μαγείρεμα ανθρωπιάς για ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Μαζωνάκης μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του δήμου.

Στον Πειραιά, σε μία περιοχή σύμβολο τόσο για τον Μαζωνάκη όσο και για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαζεύτηκε πλήθος κόσμου ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.

Ο Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαγείρεψε, μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά στον κόσμο και φυσικά τραγούδησε τις επιτυχίες του.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια», τόνισε ο Μαζωνάκης