Γιώργος Νικολαΐδης: Ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη στην πιο party time στιγμή του

Συντάκτης: Newsroom

1 Απριλίου 2024 18:30

Η Δέσποινα είναι αχώριστη με τα δύο της παιδιά και μας δείχνει ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον 16χρονο γιο της Γιώργο ο οποίος δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την προβολή.

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε συνέχεια την κόρη της Δέσποινας ΒανδήΜελίνα Νικολαΐδη, να είναι στο πλευρό της και παρόλο που το μεγαλύτερο διάστημα είναι στο Λονδίνο για τις σπουδές της στην υποκριτική, δεν λείπει από τις οικογενειακές και επαγγελματικές χαρές της μαμάς της.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης τηρεί χαμηλό προφίλ

Γεννημένος την 1 Αυγούστου 2007, ο 16χρονος Γιώργος που έχει πάρει το όνομα του παππού του, από την πλευρά του μπαμπά του Ντέμη Νικολαΐδη, έχει ένα prive προφίλ στο Instagram.

Το πιο πρόσφατο στιγμιότυπο μαζί

Ο πιο low profile γιος της Δέσποινας, Γιώργος Νικολαΐδης, είναι πάντα δίπλα τους, αλλά σε πιο διακριτικό ρόλο. Έκανε όμως μία εξαίρεση, συνοδεύοντας τη μαμά του σε μία έξοδο και μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί της.

Ο φύλακας άγγελός της

Για τον 16χρονο γιο της Γιώργο Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή μας έχει μιλήσει πολλές φορές, αποκαλύπτοντας τα ταλέντα του. Που είναι και δικά της ταλέντα. Αν η 20χρονη κόρη της Μελίνα κληρονόμησε την αγάπη για την μουσική και την υποκριτική, ο Γιώργος έχει πάρει τα γονίδια του ταλέντου της στην μαγειρική, την οποία μάλλον θα την ακολουθήσει και ως επάγγελμα.

nikolaidis_chef.jpg

Από μικρός και ενώ ήταν πάντα στην φροντίδα της μεγαλύτερης αδελφής του η οποία τον λατρεύει, προσπαθούσε να ακολουθεί τη μαμά του στις διάφορες δραστηριότητές της και στις βόλτες της, ενώ με τον πατέρα του Ντέμη Νικολαΐδη, μοιραζόταν και την αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Tις περισσότερες φορές παρέμεινε αθέατος, γιατί δεν συμπαθεί την προβολή. Το προφίλ του στο Instagram και λόγω της ηλικίας του είναι ιδιωτικό, ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια τον είδαμε στα γενέθλια της μαμάς του, ενώ εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

giorgosnikolaidis.jpg

Είναι αρκετές οι φορές που έχει όμως δείξει τον θαυμασμό του για την μαμά του, καθώς και εκείνος από μικρός ήταν πάντα στις συναυλίες της. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Γέλα μου» και τυγχάνει να είναι και το αγαπημένο της Δέσποινας, καθώς είναι η πρώτη της μεγάλη επιτυχία στη δισκογραφία.

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της

Τώρα που έχει μεγαλώσει γίνεται ο συνοδός της μαμάς του σε διάφορες φιλικές συγκεντρώσεις (μαζί βέβαια με τον Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις) και χθες ήταν στο πάρτι γενεθλίων στενού φίλου της Δέσποινας. (τον διακρίνεις πίσω της δεξιά να χαμογελά).

vandigios.JPG