Γιώργος Παπαδάκης: Aποκάλυψε ποιος θα είναι ο διάδοχος του στο Καλημέρα Ελλάδα

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 13:11

Γιώργος Παπαδάκης: Οργισμένος με τηλεθεατή – «Θα σου κόψω τα χέρια!»

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και για πρώτη φορά αποκάλυψε το όνομα που θα τον διαδεχθεί στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης από την περσινή τηλεοπτική σεζόν είχε ξεκαθαρίσει στον τηλεοπτικό αέρα πώς ετοιμάζει την διαδοχή του στην πρωινή ζώνη του καναλιού και ξεκαθάρισε πως συντομα θα αποχωρήσει και μπροστά από τις κάμερες.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα Γιώργος Παπαδάκης ξεκαθάρισε πως ο άνθρωπος που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ANT1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1. Τα περισσότερα άσχημα. «Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο.

Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει «Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1

Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά»

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είχαν αντιληφθεί ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν εκείνος που επέλεξε τη Μαρία Αναστασοπούλου να σταθεί στο πλευρό του με σκοπό να της δώσει τη σκυτάλη για τα επόμενα χρόνια στη μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης