Παπαδάκης για Αντωνοπούλου: “Άνθρωποι που δεν ξέρουν καν πού είναι το στούντιο, μιλάνε για το πώς τής φέρθηκα” (βίντεο)

21 Μαρτίου 2019 19:06

 “Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό μιλάνε για το πώς φέρθηκα στη Μπάγια Αντωνοπούλου”. Ξέσπασε ο Γιώργος Παπαδάκης και ο άνθρωπος, έχει δεν έχει άδικο -αυτόπτες μάρτυρες δεν υπήρξαμε, οπότε δεν παίρνουμε θέση- του χρεώνουν πως δεν στήριξε τη Μπάγια Αντωνοπούλου όσο ήταν συνεργάτιδά του.

Tι του χρεώνουν

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι, γενικότερα, δεν στηρίζει τους νέους, πως τους συμπεριφέρεται απότομα και σκληρά, με αποτέλεσμα ή να φεύγουν από μόνοι τους ή να τους δείχνει ο ίδιος την πόρτα εξόδου. Αυτά, για να έχει τη θέση του εξασφαλισμένη. Απήυδησε, που λέτε, ο δημοσιογράφος με όσα ακούγονται και ακούστηκαν, ειδικά σε σχέση με την Μπάγια. Η οποία Μπάγια, να πούμε εδώ, αν και μεταπήδησε στον ΣΚΑΪ, δεν είχε και την εύνοια της AGB. Το Survivor πατώνει κι ο προπομπός του, το Survivor Πανόραμα που παρουσίαζε τα πήγαινε χειρότερα. Εξ ου και κόπηκε σε μια νύχτα.

Τι είπε on air

Όσον αφορά τον Παπαδάκη, τώρα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την παραμονή των Χριστουγέννων”. Και το ερώτημα, βέβαια, που τίθεται εδώ είναι το εξής: Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί εκείνη δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει με τέτοια σαφήνεια; Παιχνίδια, θα σχολιάσουμε εδώ. Των μίντια… Τα υπόλοιπα, σχολιάστε τα εσείς.