Γιώργος Παπαδάκης: Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 10:42

Mετά τη Μαρία Αναστασοπούλου ήρθε η… σειρά του Γιώργου Παπαδάκη να νοσήσει με κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργος Παπαδάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγες ημέρες μετά τη συνεργάτιδά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που ο Παπαδάκης νοσεί.

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή άρχισε με την Αναστασοπούλου σε «παράθυρο», τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου από το «Πρώτο Δελτίο» του ΑΝΤ1 να παρουσιάζουν και τον Παπαδάκη να απουσιάζει από το στούντιο και από τις οθόνες μας και να βρίσκεται σε τηλεφωνική σύνδεση στον «αέρα» του ΑΝΤ1.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Αναστασοπούλου λέγοντας πως «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του. Πρόσθεσε ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Αναστασοπούλου από την έναρξη.

Υπενθυμίζεται πως η Αναστασοπούλου αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την Τετάρτη και ο Παπαδάκης έκανε όλη την εκπομπή με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κατά την είσοδό της στο στούντιο την Τετάρτη, στο τεστ που κάνουν υποχρεωτικά οι συντελεστές των εκπομπών, διαγνώστηκε θετική και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Ο Παπαδάκης, αφού της ευχήθηκε περαστικά, σχολίασε με χιούμορ το γεγονός. Όταν τον ρώτησαν οι καλεσμένοι στο πάνελ «πού είναι η Μαρία; Σε παράτησε κι έφυγε;», ο Παπαδάκης απάντησε ότι «επέστρεψε στον ΣΚΑΪ»

Ο παρουσιαστής, εξηγώντας τους λόγους απουσίας της συνεργάτιδάς του από την εκπομπή, ανέλυσε το «πρωτόκολλο» ασφαλείας που ακολουθείται στο στούντιο για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να νοσήσουν όλοι.

«Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», είπε ο Παπαδάκης υποδεχόμενος στο πλατό τον Γρηγοριάδη που έμεινε δίπλα του στην υπόλοιπη εκπομπή.

Λίγη ώρα αργότερα, η Αναστασοπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους συνεργάτες της από το σπίτι της και περιέγραψε την κατάσταση της υγείας της, λέγοντας «Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».