Γιώργος Παπαδάκης: «Έμεινα έξι ημέρες στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού»

15 Δεκεμβρίου 2022 10:09

Μέσω ζωντανής σύνδεσης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ως γνωστόν, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης προσβλήθηκε από κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα και έκτοτε δεν συμμετέχει στην εκπομπή.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για έξι μέρες.

Ο Παπαδάκης παραμένει θετικός και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του, περιμένοντας να βγει αρνητικός. Πάντως, δεν κόλλησε τη σύζυγό του.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά ο Παπαδάκης.

Και συμπλήρωσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σας. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για έξι ημέρες».

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργος Παπαδάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγες ημέρες μετά τη συνεργάτιδά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που ο Παπαδάκης νοσεί.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, η εκπομπή του ΑΝΤ1 άρχισε με την Αναστασοπούλου σε «παράθυρο», τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου από το «Πρώτο Δελτίο» του ΑΝΤ1 να παρουσιάζουν και τον Παπαδάκη να απουσιάζει από το στούντιο και από τις οθόνες μας και να βρίσκεται σε τηλεφωνική σύνδεση στον «αέρα» του ΑΝΤ1.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Αναστασοπούλου λέγοντας πως «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του. Πρόσθεσε ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Αναστασοπούλου από την έναρξη.