Γιώργος Παπαδάκης: Όσα αποκάλυψε για το μέλλον του στον ΑΝΤ1 – Ποιος θα αναλάβει το «Καλημέρα Ελλάδα»

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 09:40

Γιώργος Παπαδάκης: Όσα αποκάλυψε για το μέλλον του στον ΑΝΤ1 - Ποιος θα αναλάβει το «Καλημέρα Ελλάδα»
Ο Γιώργος Παπαδάκης από την πρωϊνή ζώνη, βρέθηκε στη late night και συγκεκριμένα στο The 2Night Show για να μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πολυετή πορεία του στη δημοσιογραφία και για τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει στο κοινό

Ο Γιώργος Παπαδάκης, για πολλά χρόνια έχει ταυτιστεί με την πρωϊνή ενημέρωση. Αποκάλυψε πως έχει έρθει η ώρα να περάσει πίσω από τις κάμερες. Αφού θα παραμείνει ενεργός για την εκπομπή του. Θα παραδώσει όμως τη σκυτάλη μπροστά στην οθόνη.

Έκανε μια μεγάλη αναδρομή στην καριέρα του και ειδικά στον ΑΝΤ1, μέσα από όλες τις εκπομπές που έχει περάσει, ακόμα και από το τηλεπαιχνίδι «10’».

«Για ένα πράγμα είμαι περήφανος, που δημιούργησα την πρωινή ζώνη εκπομπών όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας. Αυτή είναι η περιουσία μου, αυτή είναι η κληρονομιά μου», τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι, «Στην τηλεόραση έκανα μαραθώνιο, τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα και κάνω σκυταλοδρομία».

Είναι πια έτοιμος να παραχωρήσει την καρέκλα του

«Μέσα στην επόμενη χρονιά θα δώσω τη σκυτάλη του ”Καλημέρα Ελλάδα”. Θα παραμείνω στην εκπομπή και θα έχω τον συντονισμό». Όσο για το μέλλον του στον ΑΝΤ1, ο έμπειρος δημοσιογράφος, εξήγησε, «Δεν πρόκειται να φύγω από τον ΑΝΤ1. Δεν θεωρώ πως ανανέωσα».

«Πλέον κάνω σκυταλοδρομία, που σημαίνει ότι η συνέχεια η δική μου σε αυτήν την εκπομπή θα είναι να δώσω τη σκυτάλη. Σιγά σιγά θα τη δώσω μέσα στην επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω γιατί δεν είναι ανακοινώσιμο.
Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά και το τέταρτο είναι το Καλημέρα Ελλάδα»

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από το κανάλι, τόνισε, «Υπήρξαν φορές που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Μου είχαν γίνει δελεαστικές προτάσεις από άλλα κανάλια με πολύ περισσότερα χρήματα. Κάποτε με κάρφωσε η ιδιαιτέρα της Βουγιουκλάκη όταν έκανα ραντεβού με άλλον ιδιοκτήτη καναλιού και στον ΑΝΤ1 το ήξεραν ήδη».