Γιώργος Παπακώστας: «Ήμουν στο δωμάτιο με άλλους 2 ανεμβολίαστους που έκλαιγαν και μετάνιωναν που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο»

17 Δεκεμβρίου 2021 20:15

Γιώργος Παπακώστας: «Ήμουν στο δωμάτιο με άλλους 2 ανεμβολίαστους που έκλαιγαν και μετάνιωναν που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο»

Την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μοιράστηκε στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Γιώργος Παπακώστας.

Γιώργος Παπακώστας: «Ήμουν στο δωμάτιο με άλλους 2 ανεμβολίαστους που έκλαιγαν και μετάνιωναν που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο».

Ο διάσημος σεφ νόσησε με κορονοϊό και παρά τον εμβολιασμό του πέρασε δύσκολα, όπως λέει ο ίδιος.

«Ποτέ δεν έμαθα που κόλλησα. Ήμουν εμβολιασμένος και την επόμενη εβδομάδα από αυτήν που κόλλησα ήταν να κάνω την τρίτη δόση. Κόλλησα και εγώ και η κοπέλα μου. Στις 2 μέρες αυτή ήταν μια χαρά, εγώ στην 3η μέρα ξεκίνησα να το περνάω πολύ δύσκολα. Το πρώτο 5ημερο είχα πυρετό που με ενοχλούσε πάρα πολύ».

Ο σεφ αποκάλυψε ότι είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κάτι που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα.

«Έκανα πυρετό συνεχόμενα 12 μέρες, καρφωμένος 39, που για μένα είναι να πεθάνω. Την 5η μέρα ο βήχας έγινε ανυπόφορος, τόσο που έκανα εμετό από τον πολύ βήχα, κοιμήθηκα 2 ώρες στην τουαλέτα».

Ο Γιώργος Παπακώστας νοσηλεύτηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο.

«Έκατσα μέσα στο νοσοκομείο 5 μέρες για παρακολούθηση. Ήμουν στο δωμάτιο με άλλους 2 ανεμβολίαστους που έκλαιγαν και μετάνιωναν που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο».

Όπως λέει, δεν περίμενε ποτέ να νοσήσει.

«Ένιωθα άτρωτος, είχα αυτήν την πεποίθηση. Οι γονείς μου έκλαιγαν, δεν ήξερα τι να τους πω».