Γιώργος Παράσχος: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2023 15:14

Γιώργος Παράσχος: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου κατά της Ελένης Μενεγάκη, ο πρώην συνεργάτης της, Τάσος Τεργιάκης θέλησε να αποκαλύψει στο «Πρωινό» την αλήθεια για το παρασκήνιο της αποχώρησής του τότε από την εκπομπή του Alpha.

Ειδικότερα, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παράσχος είχε πει την Ελένη Μενεγάκη ότι είχε πρόταση από το J2US στο Mega κι αν μπορούσε να συμμετάσχει τότε. Τότε, η παρουσιάστρια του είχε πει ότι θα πρέπει να επιλέξει.

«Θα σας πω γιατί θυμάμαι πολύ καλά και τα λέγαμε κι εκτός αέρα με τον Γιώργο Παράσχο. Ένας βασικός κανόνας στην τηλεόραση είναι ότι τον τηλεοπτικό χώρο και χρόνο, τον βρίσκεις μόνος σου σε μία εκπομπή και δεν στον παραχωρεί κανένας. Ερχόταν δύο φορές την εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή να πασάρει κάποια βίντεο για extreme sport και λοιπά. Είπε ότι το πάνελ δεν τον βοήθησε. Όταν μία εκπομπή έχει μια ροή, πολλές φορές οι παρουσιαστές κάνουν νόημα να τελειώσεις και να πεις γρήγορα το θέμα να πάμε παρακάτω. Αυτό δεν είναι επιλήψιμο.

Το άλλο που θέλω να πω και δεν έχει ακουστεί ποτέ, μετά από τρεις μήνες που είναι στην εκπομπή ο Γιώργος έρχεται-το άκουσα με τα αυτά μου, δεν έχω μιλήσει με την Ελένη, μην παρεξηγηθώ- και λέει ότι έχω πρόταση από το J2US στο Mega τον Ιανουάριο του 2014 και θέλω να πάω εκεί να τραγουδήσω. Η Ελένη του είπε ότι δεν μπορείς να είσαι και στον Alpha και στο Mega και θα πρέπει να επιλέξεις. Αν θες να πας στο Mega, ευχαρίστως να πας. Έφυγε και πήγε. Δεν καταλαβαίνω γιατί δέκα χρόνια μετά. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό που έχεις συμφωνήσει, είναι δικό σου θέμα» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Η ζωή μου ξέρεις τι μου έχει μάθει; Κι εμείς όταν ξεκινήσαμε, κανένας δεν μας είπε σταματώ και μιλήστε εσείς. Βρήκαμε μόνοι μας το πάτημα και τον χρόνο και τον κερδίσαμε με μάχη, αγώνα κι ικανότητα. Το πρόβλημα είναι να βρίζουν οι άλλοι τους άλλους που τα έχουν καταφέρει. Είναι βασικός κανόνας της τηλεόρασης. Δεύτερον, ξέρεις τι μου έχει μάθει η ζωή μου; Κι εγώ έχω κάνει λάθος επιλογές, εύχομαι να είναι λίγες. Δεν το λέω για τον Παράσχο. Αξία σε ανθρώπους -που λέμε α να φέρω έναν ωραίο άντρα ή μια ωραία γυναίκα- και τελικά στην μέτρηση βγαίνουν ολιγοβαρείς.

Λέει ότι δεν με άφηνε το πάνελ. Ξέρεις τι λέει η ανθρώπινη φύση; Όταν εγώ δεν μπορώ να το βρω γιατί δεν έχω άποψη κι είμαι κενός περιεχομένου -δεν το λέω για τον Παράσχο, γενικά το λέω- δεν θα πω ότι φταίω εγώ αλλά οι άλλοι. Το εύκολο είναι ότι φταίει ο κακός παρουσιαστής που δεν με άφηνε να μιλήσω. Μα αν έχεις κάτι σημαντικό να πεις, ηλίθιος είναι ο παρουσιαστής να μην σου δώσει λόγο να μιλήσεις;» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε ολοκληρώνοντας: «Το είδα σε αυτά τα 10 χρόνια πολλές φορές. Πολλοί άνθρωποι ήρθαν στην εκπομπή της Ελένης, δεν τα κατάφεραν για την Ελένη και μπορεί να μπήκαν λίγο στα μετόπισθεν, αλλά συνέχισαν να πληρώνονται. Δεν έφυγε ποτέ κανένας μέσα στους δέκα μήνες της εκπομπής. Ο Γιώργος έφυγε μόνος του, ήμουν εκεί και το έζησα».